Görüş Bildir
Haberler
Albay Özenalp'in Cenazesinde Protesto

Albay Özenalp'in Cenazesinde Protesto

adem kara
02.05.2014 - 15:24 Son Güncelleme: 02.05.2014 - 17:01
İçeriğin Devamı Aşağıda

Albay Murat Özenalp Toprağa Verildi

Oramirale tepki: Fenerbahçe taraftarı kadar olamadınız

Albay Murat Özenalp için ilk tören GATA’da yapıldı. Murat Özenalp’in oğlu Batuhan Özenalp, GATA’daki törene babasının TCG GÖKOVA F-496 yazılı askeri gemi şapkasıyla katıldı. Törenin ilk dakikalarında ne olduğundan habersiz kızı Duru, daha sonra aile yakınlarının feryatları üzerine ağlamaya başladı. Abisi Batuhan, Duru’yu kucağına alarak alandan uzaklaştırdı. Murat Özenalp’in naaşı daha sonra dava arkadaşlarının son kez görmesi için Mamak Askeri Cezaevi’ne götürüldü.

Albay Murat Özenalp’in cenazesinde Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu protesto edildi. Özanalp’in acılı yakınları Bostanoğlu’nun cenazeye katılmasına, “Tasfiye bitti, katliam başladı”, “Sessiz çığlığa gelmeyen buraya da gelmesin”, “Askerinizi nasıl teslim ettiniz?”, “Fenerbahçe taraftarı kadar olamadınız”, “O gemileri kimlerle yüzdüreceksiniz bakalım. Okuyun üfleyin yüzdürürsünüz” cümleleriyle tepki gösterdi.

Bostanoğlu’na cenaze töreni sonrasında da tepki gösterildi. Tepkinin artması üzerine Bostanoğlu, makam aracıyla korumalar eşliğinde adeta kaçarcasına tören alanından uzaklaştı.

National Türk

Kaynak: http://www.nationalturk.com/albay-mur...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0