Görüş Bildir
Haberler
'Kesmemizi İstediler, Biz de Kestik'

'Kesmemizi İstediler, Biz de Kestik'

adem kara
20.02.2014 - 13:48 Son Güncelleme: 20.02.2014 - 16:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

'Kesmemizi İstediler, Biz de Kestik'

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, Duroğlu beldesinde akülü engelli aracının kurdele kesilerek sahibine teslim edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Beldeye çöp aracının hizmete girmesiyle ilgili olarak davet edildiklerini anlatan Aydın, bu sırada engelli bir vatandaşa akülü araç teslim edileceğini öğrendiklerini belirterek, 'Kurdeleyi kesmemizi istediler, biz de kestik' dedi.

Duroğlu Beldesinde engelli bir vatandaşa verilen engelli aracının kurdele kesilerek teslim edilmesiyle ilgili açıklama yapan Başkan Aydın, davet üzerine beldeye giderek Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın verdiği çöp toplama aracının hizmete girmesiyle ilgili düzenlenen törene katıldıklarını söyledi.

Belediye önündeki tören alanına gittikleri sırada Duroğlu Sağlık Ocağı Aile Hekimi Fatih Dölek'in kendilerine akülü araç ile ilgili bilgi verdiğini ifade eden Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, 'Fatih Dölek önderliğinde ilçedeki esnaf ve vatandaşlardan toplanan yardımlarla alınan akülü aracın Espiyeli Hatice Kılıç'a verileceği söylendi. Bize de, 'Anahtarı verir misiniz?' dediler. Biz de doktoru ve engelli kardeşimizi kırmama adına kabul ettik. Aracın yanına gittik. Kurdeleyi kesmemizi istediler, biz de kestik. Ani gelişen bir olay. Partimizle alakası yok' dedi. Bir süre önce iki engelliye araç verdiklerini anlatan Başkan Aydın, böyle bir uygulama yapmadıklarını da sözlerine ekledi.

Giresun merkeze bağlı Duroğlu Beldesi'ne dün hibe edilen çöp kamyonunun hizmete sokulması nedeniyle düzenlenen tören etkinliği sırasında ihtiyaç sahibi Hatice Kılıç için alınan akülü engelli aracının teslimi öncesinde kurdeleli 'açılış töreni' düzenlendi. AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Duroğlu Belde Belediye Başkanı AK Parti'li Murat Kılıçaslan, engelli Hatice Kılıç'ın oturduğu araca gerilen kurdeleyi hep birlikte ellerindeki makaslarla kesti.

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)

Kaynak: http://www.dha.com.tr/haberdetay.asp?...

Akülü Engelli Aracına 'Kurdeleli' Açılış

Giresun merkeze bağlı Duroğlu Beldesi’nde belediye ve yardımseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi bir kadına alınan akülü engelli aracının sahibine teslimi için tören düzenlendi. Aracın yanına konulan kurdele, AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın ve diğer ilgililer tarafından kesildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Giresun merkeze bağlı Duroğlu Beldesi’ne hibe edilen çöp kamyonunun dün hizmete sokulmasının ardından ilginç bir tören daha düzenlendi. Belediye ve yardımseverlerin katkısıyla ihtiyaç sahibi bir kadına alınan akülü engelli aracı, teslimi öncesi kurdelili ’açılış töreni’ düzenlendi.

Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Aydın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Duroğlu Belde Belediye Başkanı AK Parti’li Murat Kılıçaslan üstünde engelli kadının oturduğu engelli aracına gerilen kurdeleyi hepbirlikte ellerindeki makaslarla kesti.

Engelli aracındaki kurdelilinin ilgililer tarafından kesilmesi ilginç ve benzeri pek görülmeyen bir görüntü oluşturdu, çevredekiler olayı şaşkın bakışlarla izledi.

CNN Türk

Kaynak: http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0