Görüş Bildir
Haberler
Otomobilden Rastgele Ateş Açan AKP'li Yöneticiye Soruşturma

Otomobilden Rastgele Ateş Açan AKP'li Yöneticiye Soruşturma

Batuhan
09.07.2021 - 10:02

Otomobil kullanırken silahıyla rastgele ateş açan AKP Aydın İl Gençlik Kolları Başkanlığı Ekonomi ve Mali İdari İşler Başkanı Cemal Başaran hakkında soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dijital Gaste'den Egehan Erkün'ün haberine göre Cemal Başaran, Muğla-Aydın Karayolu'nda otomobiliyle seyir halindeyken tabancasıyla havaya ateş açtı. AKP'li gencin dehşet saçtığı anları yanındaki arkadaşı cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı. Başaran, çevredeki vatandaşların canını tehlikeye attığı gibi o anın görüntülerini sosyal medyada yayımladı.

Videonun konumunu Aydın’ın Çine ilçesi olarak bildiren Başaran’ın, yanından geçen sürücülerin de hayatını tehlikeye attığı görüldü. Tehlike anlarını sosyal medyadan paylaşan Başaran, kısa süre sonra görüntüleri kaldırdı. Başaran’ın paylaşımı sosyal medyada birçok kullanıcının tepkisine neden oldu.

İşte o görüntüler

Çine Cumhuriyet Başsavcılığı Başaran hakkında soruşturma başlattı. 

AKP Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 'Olayı duyar duymaz partiden ve görevinden istifasını gece yarısı aldık. Gereken yapıldı. Böyle bir şeyi kabul edemeyiz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
139
25
5
4
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

nası bi zevk bu ya. git poligona 1 milyon tane mermi sık. arabada camı açıp ateş edince noluyo. o kadar geriye gidiyoruz ki yakında elinde mızrak at üstünde ... Devamını Gör

Putler

Havaya ateş açınca n'oluyor ya? Ne anlamı var? Hepsini geçtim bu insanların sülalesinde, çevresinde bir tane kafası çalışan insan yok mu, Sen ne yapıyorsun? ... Devamını Gör

rcpbyrm

bende merak ediyorum. neden araba camından veya evden filan sağa sola ateş ediliyor ? bunu erkeklik olarak mı görüyorlar ?

Dubz Dabz

Nerde soysuz sopsuz var akp li olmuş...