Görüş Bildir
Haberler
Alkışlar Akhisar'a

Alkışlar Akhisar'a

Fatih UZUN
04.05.2014 - 19:29 Son Güncelleme: 04.05.2014 - 20:53

Alkışlar Akhisar'a

Geçen hafta Çaykur Rizespor maçında şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, kendisi gibi ligde hedefsiz olan Akhisar'a konuk oldu.

Akhisar'ın Fenerbahçe'yi alkışlarla karşıladığı maçta ilk gol de ev sahibi takımdan geldi. Bruno Mezenga, henüz 4. dakikada takımını öne geçirdi.

14- dakikada eski Fenerbahçeli Kerim Zengin, savunmanın büyük hatası ile önünde kalan topu filelere göndererek ilk devrenin sonucunu ilan etti.

İkinci yarıya Sow-Gökhan Gönül ve Alper Potuk-Mehmet Topal değişiklikleri ile giren Fenerbahçe golü de buldu. Orta sahadan aldığı topla ceza sahasına yaklaşan Mehmet Topal, 53'te yaklaşık 25 metreden güzel bir vuruşla farkı bire indirdi.

Perdeyi açan Bruno Mezenga, 69'da sarı-lacivertlilerin ofsayt diye durdukları pozisyonda Mert Günok'u bir kez daha mağlup edip skoru 3-1'e taşıdı.

Kalan dakikalardan başka gol çıkmayınca Akhisar Belediye, şampiyon Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek puanını 44'e yükselti. Sarı-lacivertliler ise 68'te kaldı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/haber...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Akhisarlı Futbolcular Fenerbahçe'yi Alkışladı

Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor deplasmanında oynadığı maç öncesi tarihi bir an yaşandı.

Çaykur Rizespor maçında şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin Akhisar Belediyespor deplasmanında oynadığı maç öncesi tarihi bir an yaşandı.

Akhisar Belediyesporlu oyuncular, ligi zirvede bitirip şampiyon olan Fenerbahçe'yi sahaya çıkarken koridor yapıp alkışladı.

  • haberartibir.com.tr
Kaynak: http://www.haberartibir.com.tr/spor/a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0