Görüş Bildir
Haberler
AK Parti İzmir İl Başkanı: 'Artık Ülkemize Şehit Gelmeyecek'

AK Parti İzmir İl Başkanı: 'Artık Ülkemize Şehit Gelmeyecek'

Onedio Medya
02.11.2015 - 11:48 Son Güncelleme: 02.11.2015 - 15:08

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, seçim sonrası kutlamalarda yaptığı konuşmasında “Artık ülkemize şehit gelmeyecek, o şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Kasım Genel Seçimi sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından AK Partililer İzmir caddelerinde sevinç turları attı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce kişi, seçim müzikleri eşliğinde meşale yakarak AK Parti lehine slogan attı. Burada halka seslenen AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, “Artık ülkemize şehit gelmeyecek, o şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı” dedi.

Delican, 'Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimiz bize sahip çıktı. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye'ye uyanıyoruz” diye konuştu.

“Birlik beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Çok çektik ama inandığımız davadan vazgeçmedik” diyen parti il başkanı, “Allah'a çok şükür bize çok güzel bir lider verdi, Recep Tayyip Erdoğan, onun çizdiği yolda bizi daha ilerilere götürecek sayın Ahmet Davutoğlu. Bizim belimizi, boynumuzu kimse eğmez. Alnımız dik. İzmir'de bizi ikiye katlayacaklardı. Milletimiz bundan sonra daha da zenginleşecek” diye konuştu.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin kişi, AK Parti'nin seçim müzikleri eşliğinde halay çekti. Kalabalık sabahın ilk saatlerine kadar eğlendi. Bazı partililer, bir belediye otobüslerinin önüne AK Parti bayrağı asmak istedi. Otobüsteki bazı yolcuların tepki göstermesi üzerine, kısa süreli tartışma yaşandı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda