Görüş Bildir
Haberler
AK Parti'den CHP'ye suç duyurusu

AK Parti'den CHP'ye suç duyurusu

HBB HABER
02.03.2014 - 14:38 Son Güncelleme: 02.03.2014 - 14:55

AK Parti'den CHP'ye suç duyurusu

AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'ın telefon görüşmesini içerdiği ileri sürülen ses kaydının, CHP'nin kentte dün yapılan mitingi öncesi katılımcılara dinletildiği gerekçesiyle sorumlular hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.

Öncü, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingdeki konuşmasını üzülerek izlediklerini belirtti.

Başbakan Erdoğan'a yönelik söz ve eylemleri şiddetle kınadıklarını ifade eden Öncü, şunları kaydetti:

'Henüz doğruluğu bile ispatlanmayan, montaj olduğu da konunun teknik uzmanları ve otoritelerince ortaya konulan ses kaydının gerçekmiş gibi yayınlanması konusunda AK Parti olarak sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduk. CHP zihniyetinde kişi hak ve özgürlükleri böyle mi korunuyor? Yalan, yanlış söylemlerle insanları yanıltmak,CHP yönetiminin adeta parti tüzüğü haline gelmiştir. Kaldı ki yolsuzluk ve rüşvet konusunda en son konuşacak siyasi parti CHP'dir. CHP, yalan beyanlarla Cumhuriyet Meydanı'nda milletimizle alay edeceğine önce Çanakkale'nin gündeminden düşmeyen su ve benzin yolsuzlukları hakkında Çanakkale'yi aydınlatmalıdır. Bu duruma 'cambaza bak cambaza' derler.'

Read more at http://hbbhaber.com/haber-8553-akpartidenchpyesucduyurusu.html#5p0uXFflCpiI4bYF.99

Kaynak: http://hbbhaber.com/haber-8553-ak_par...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0