Görüş Bildir
Haberler
Ailesine 'Şerbet' Diye Siyanür İçirdi: Anne ve Babası Hayatını Kaybetti, İki Kardeşi Hastanede

etiket Ailesine 'Şerbet' Diye Siyanür İçirdi: Anne ve Babası Hayatını Kaybetti, İki Kardeşi Hastanede

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, Dokuz Eylül Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Mahmut Can Kalkan, potasyum siyanür ile ailesini zehirledi. 

İlk ifadesinde olayın deney esnasında yaşanan bir kaza olduğunu ifade eden zanlının 'değişik bir şerbet yaptım' diyerek hazırladığı zehirli içeceği ailesine ikram ettiği ortaya çıktı. Anne ve baba Kalkan kurtarılamadı, kardeşlerin tedavisi ise sürüyor...

İnternet üzerinden satın almış...

İnternet üzerinden satın almış...

İzmir'in Bayraklı ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencisi Mahmut Can Kalkan, internetten potasyum siyanür satın aldı.

Kalkan'ın siyanürle hazırladığı karışımı, anne ve babasına 'değişik bir şerbet yaptım' diyerek ikram etti ve içmelerini sağladı.

Siyanürden etkilenen anne ve baba kurtarılamadı

Siyanürden etkilenen anne ve baba kurtarılamadı

AA'nın aktardığı bilgiye göre anne ve baba, siyanürlü şerbeti içtikten sonra fenalaştı. 

Mahmut Can Kalkan'ın 16 yaşındaki kardeşine de siyanürlü şerbeti içirmek istediği, kardeşinin anne babasının fenalaşmasının ardından içmeyi reddettiği ve bu esnada siyanürün kardeş Mehmet Taha'nın üzerine döküldüğü aktarıldı. 

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba Mehmet Kalkan ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan anne Fatma Kalkan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

16 yaşındaki Mehmet Taha ve 4 yaşındaki kardeşi Emir Can Kalkan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

16 yaşındaki Mehmet Taha ve 4 yaşındaki kardeşi Emir Can Kalkan, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

İlk ifadesinde 'Deney yaptım' dedi

İlk ifadesinde 'Deney yaptım' dedi

İlk ifadesinde, potasyum siyanürü deney için aldığını ve deney esnasında karışımın yere dökülmesi sonucunda bu olayın yaşandığını söyleyen Mahmut Can Kalkan, tedavisinin tamamlanmasının ardından gözaltına alındı.

Kalkan'ın internetten ticaret yaptığı ve son dönemlerde para kaybettiği için psikolojisinin bozuk olduğu, evinde zaman zaman deney yaptığı öğrenildi.

Sorgusunun ardından tutuklandı

Sorgusunun ardından tutuklandı

Mahmut Can Kalkan'a, sağlık raporu için götürüldüğü hastanede 'şizofreni' tanısı konuldu. Kalkan sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
843
475
349
23
21
12
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Akif Koyun

Okuduğumuz bu haberler yüzünden baştan ayağa kuşku olduk. Bunun gibi birinin bir yerde aşçı olduğunu falan düşünsenize ya da öğretmen ya da size ikramda bulu... Devamını Gör

Aşkito muyum ben

O değil de, ULAN SİYANÜRÜ SİZ NASİL RASTGELE İNTERNETTE SATARSİNİZ ULAN!!!

Başar Demirsoy

Fare zehirlerinin pek çoğu potasyum siyanür içermekte etken madde olarak. Her yerde yasal satılıyor, aktarlarda, eczanelerde, internette, markette vs.

Pasif Kullanıcı

Evde siyanürle deney mi olur manyak kimi kandırıyorsun sen !Bilerek icirmisin işte. Yazık bi aile feci sekilde can vermiş. Kardeşleri iyilesir umarım.