Görüş Bildir
Haberler
Ağrısız Lazer Epilasyon Arayanlar Buraya: Buz Lazer ile Ağrısız, Masaj Konforunda Lazer Epilasyon

Ağrısız Lazer Epilasyon Arayanlar Buraya: Buz Lazer ile Ağrısız, Masaj Konforunda Lazer Epilasyon

Buz Lazer, ağrısız bir lazer epilasyon sunmak için geliştirilmiş yeni nesil bir lazer epilasyon sistemidir. Günümüzün en konforlu lazer epilasyon yöntemi kabul edilen Buz Lazer, patentli teknolojiler kullanarak etkili ve güvenli bir lazer epilasyon sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ağrısız Buz Lazer, kıl köklerini kademeli olarak ısıtarak bir daha kıl üretemeyecek şekilde tahrip eder.

Ağrısız Buz Lazer, kıl köklerini kademeli olarak ısıtarak bir daha kıl üretemeyecek şekilde tahrip eder.

Lazer epilasyonda devrim niteliğinde olan SHR (Super Hair Removal), Buz Lazer sisteminin patentli teknolojisidir. SHR Teknolojisinde lazer enerjisi farklı bir yöntemle cilde iletilir. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerindeki gibi cilde tekli yoğun enerjili lazer atımları iletilmez. Bunun yerine saniyede 10 tekrarlama oranıyla daha düşük yoğunlukta lazer enerjisi iletilir. Tedavi başlığı ciltte adeta masaj yapar gibi sürekli hareket ettirilir. Yüksek tekrarlama oranıyla cilde iletilen lazer enerjisi cilde zarar vermeden kıl köklerini tahrip eder. Tek tek lazer atımlarındaki gibi yoğun lazer ısısı hissedilmez. Aynı zamanda cilt yüzeyi de korunur, ciltte yanık ve leke gibi komplikasyonlar gelişmez. Standart lazer epilasyon yöntemlerinde gözden kaçabilen kıllar için kontrol seansları gerekebilir. Buz Lazer tedavi başlığı cildi tamamen kavradığı için atlanan veya gözden kaçan alanlar olmaz. Bu nedenle Buz Lazer ile kontrol seansı ihtiyacı da ortadan kalkar.

Buz Lazer patentli Ice Teknolojisi ile cilt yüzeyini serinletir ve rahatlatır. Ice Teknolojisi gelişmiş bir soğutma sistemidir, lazer epilasyon esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutur. Tedavi başlığının safir ucundan yapılan soğutma ile cilt buz gibi soğutulur, lazer ısısı hissedilmez. Genital bölge gibi lazer epilasyonun oldukça ağrılı olduğu

alanlarda dahi anestezik krem kullanmaya gerek kalmaz. Standart lazer epilasyon sistemlerinde olduğu gibi ayrıca bir hava veya gaz soğutma işlemine ihtiyaç olmaz. Buz serinliğinde lazer epilasyon hasta konforunu arttırır, lazer epilasyon ağrısız bir şekilde tamamlanır.

Patentli uygulama tekniği ve patentli soğutma sistemi ile Buz Lazer ağrısız ve güvenli bir lazer epilasyona olanak tanır. Esmer tenli kişilerde, bronz tende de ciltte yanık riski olmadan uygulanır. Koyu tenli kişiler için ağrısız ve özellikle yanık, leke riski olmadan lazer epilasyon yaptırabilmek büyük avantaj sağlamaktadır.

Buz Lazer ailesi Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşuyor.

Buz Lazer ailesi Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarından oluşuyor.

Dünyanın ilk 3 dalga boyuna sahip lazer epilasyon sistemi olan Soprano Platinum seksenden fazla ülkede kullanılıyor. Serinin son üyesi olan Soprano Titanium da 3 dalga boyuna sahip. Daha geniş tedavi başlığı sayesinde lazer epilasyon seans süresini oldukça kısaltıyor.

Lazer epilasyonda kullanılan 3 dalga boyunun bir arada olmasının avantajı ile Buz Lazer tüm kıl tiplerinde etkili oluyor. Çünkü, 3 dalga boyu sayesinde farklı derinliklerdeki kıl kökleri hedeflenebiliyor ve kılın tüm anatomik yapıları tahrip edilebiliyor. Beyaz kıllar dışında tüm kıllar için etkili olan Buz Lazer ayva tüylerinde aktivasyona, yayılmaya neden olmuyor. Bu nedenle kadın yüz bölgesindeki istenmeyen tüyler için ideal bir çözüm sunuyor. Derin yerleşimli erkek sırt ve omuz kıllarının epilasyonunda da Buz Lazer oldukça fazla tercih ediliyor. Bunda ağrısız ve güvenli olmasının yanı sıra sonuçlarının etkili ve kalıcı olmasının payı da oldukça fazla. Zor ulaşılabilen burun içi, kulak içi kılları da Buz Lazer epilasyonda unutulmamış. Bu alanlardaki istenmeyen tüyler için özel bir yüz ucu kullanılıyor. Yüz ucu kaş ortası, kaş üzeri ve sakal üzerinde de pratik ve güvenli bir lazer epilasyonu mümkün kılıyor.

Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde FDA (Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi) tarafından onaylı güvenli bir sistem. Hakkında birçok klinik çalışma bulunuyor, bu klinik çalışmalarla etkili ve güvenli olduğunu kanıtlanmış olması da güvence veriyor.

Buz Lazer günümüzün en çok taklit edilen lazer epilasyon yöntemi olarak da biliniyor.

Buz Lazer günümüzün en çok taklit edilen lazer epilasyon yöntemi olarak da biliniyor.

Taklit cihazlarla lazer epilasyon yaptırmak birçok sağlık sorununa neden olabilir. Bu nedenle Gerçek Buz Lazer yaptırdığınızdan emin olmanızı öneririz.  www.buzlazer.com web sitesini ziyaret ederek Gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşabilirsiniz. Size en yakın Buz Lazer kliniğimiz için; 

İstanbul - Antalya - Adana- İzmir- Ankara Lazer Epilasyon

Tüm Buz Lazer klinikleri için web sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın