Görüş Bildir
Haberler
Ağrı'ya Geçici Belediye Başkanı Atandı

Ağrı'ya Geçici Belediye Başkanı Atandı

adem kara
15.04.2014 - 16:54

Ağrı'da, 30 Mart yerel seçimlerinin iptal edilmesi nedeniyle belediye başkanlığı koltuğuna geçici olarak İçişleri Bakanlığı tarafından Vali Yardımcısı Ercan Ateş atandı.

BDP'nin yerel seçimlerin iptali yönündeki itirazını değerlendiren Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı, itirazı kabul ederek kararı İl Seçim Kurulu'na göndermiş, Ağrı İl Seçim Kurulu da yerel seçimlerin iptalini ve 1 Haziran'da yeniden yapılmasını kararlaştırmıştı.

Bugün Ağrı'da iptal edilen seçimler nedeniyle boşalan belediye başkanlığı koltuğuna, İçişleri Bakanlığı tarafından atama yapıldı.

Ağrı'da, 30 Mart yerel seçimlerinin iptal edilmesi nedeniyle belediye başkanlığı koltuğu boşalmıştı. Yerel seçimlerin 1 Haziran'da tekrar yapılmasına karar verilmesinin ardından bu süreye kadar belediye başkanlığı görevine kimin bakacağı halk tarafından merak konusu olmuştu.

Vali yardımcısı görevlendirildi

İçişleri Bakanlığı tarafından Ağrı Belediye Başkanı olarak 'mansup memur' sıfatıyla Vali Yardımcısı Ercan Ateş'in görevlendirildiği öğrenildi. Ateş, yeni belediye başkanı Belli olana kadar bu görevde kalacak.

Yarın Haber

Kaynak: http://yarinhaber.net/news/10218
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0