Görüş Bildir
Haberler
Ağrı'daki Türk Bayrağına Zarar Verenler Tespit Edildi

Ağrı'daki Türk Bayrağına Zarar Verenler Tespit Edildi

Archer
08.09.2014 - 15:10 Son Güncelleme: 08.09.2014 - 15:11

Taşlıçay ilçesine bağlı bir köy okulundaki Türk bayrağının indirilerek yırtılması, Atatürk maskı ve sınıflara zarar verilmesi olayının 5 çocuk tarafından yapıldığı belirlendi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, olayla ilgili basında yer alan haberlerin ardından çalışma başlatıldığı ifade edildi.

Konuyla ilgili tahkikatın yürütüldüğü, ekiplerce yapılan araştırma ve takip neticesinde olayın aydınlatıldığı vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

'Bahse konu olay ilimiz jandarması tarafından yapılan araştırma ve takip neticesinde 8 Eylül günü aydınlatılmış, okula girme ve söz konusu diğer fiillerin, yaşları 9-12 arasında değişen 5 çocuk tarafından gerçekleştirildiği ve çocukların okulda yaklaşık bir saate yakın kaldıkları anlaşılmıştır. Konu hakkındaki adli tahkikat Taşlıçay Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmektedir. Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ve jandarma personelinin olayla ilgili kusur ve ihmaline karşı valiliğimizce idari soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyulur' denildi.

Taşlıçay ilçesine bağlı Bayıraltı köyündeki ilkokula önceki gün giren kimliği belirsiz kişiler, okulun duvarındaki Atatürk maskına ve sınıflara zarar vermiş, Türk bayrağını aşağı indirerek yırtmıştı.  AA

Kaynak: http://www.yazete.com/gundem/agridaki...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0