Görüş Bildir
Haberler
Ağabeyini Av Tüfeği ile Öldürüp Ormana Gömdü

Ağabeyini Av Tüfeği ile Öldürüp Ormana Gömdü

Tokutaro Takayama
17.07.2014 - 09:00 Son Güncelleme: 17.07.2014 - 12:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bartın'ın Ulus İlçesi'nde 19 yaşındaki Ramazan A., kendisinden önce evlenmesine karşı çıkan ağabeyi 28 yaşındaki Aydın A.'yı av tüfeği ile öldürüp ormana gömdü. Ardından kaçırdığı sevgilisi ile nikah kıyarak evlenen Ramazan A., 4 gün sonra cinayeti itiraf etti. Ramazan A. gözaltına alındı, ağabeyinin cesedi ise gömdüğü yerden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

Aydın ve Ramazan A. kardeşler, iddiaya göre, Denizli'de oturan ve kuzen olan iki kız ile sosyal medya üzerinden tanışıp arkadaşlık kurdu. Bir süre sonra iki kardeş de evlenmeye karar verdi. Ancak Aydın A. 'Senin askerliğin var, önce ben evleneyim' diyerek kardeşinin askerliğini yaptıktan sonra evlenmesini istedi. Buna karşı çıkan Ramazan ile Aydın sık sık tartışmaya başladı.

ÖLDÜRDÜĞÜ AĞABEYİNİ 3 METRE ÇUKURA GÖMDÜ

Ramazan A. geçen cumartesi günü evlilik meselesini konuşmak için ağabeyini otomobille köyden 3 kilometre uzaklıktaki bir alana götürdü. İki kardeş, burada yine aynı nedenle tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken Ramazan A., otomobilin bagajındaki av tüfeğini alarak ağabeyine ateş etti. Aydın A., göğüs ve başına isabet eden saçmalarla hayatını kaybetti.

Otomobille eve gidip kazma ve kürek alan Ramazan A., 3 metre çukur kazarak ağabeyenin cesedini orada gömdü. Ardından Denizli'ye giderek sevgilisini kaçıran Ramazan A. önceki gün evlendi.

BASKILARA DAYANAMAYIP İTİRAF ETTİ

Ağabeyinin nerede olduğunu soran ailesi ve iş arkadaşlarının baskılarına dayanamayan Ramazan A., dün jandarmaya giderek cinayeti itiraf etti.

Gözaltına alınan Ramazan A.'nın yer göstermesiyle ağabeyinin cesedi çukurdan çıkarıldı ve savcının incelemesinden sonra Ulus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aydın A.'nın cesedinin Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

2 ay sonra askere gideceği belirtilen Ramazan A.'nın jandarmadaki sorgusu ise sürüyor.

Ayhan ACAR/BARTIN (DHA)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0