Görüş Bildir
Haberler
“Adım Adım” ile Runtalya Koşusuna Katılmak İçin 100 Neden

“Adım Adım” ile Runtalya Koşusuna Katılmak İçin 100 Neden

TürküLivestream
28.02.2014 - 14:46 Son Güncelleme: 28.02.2014 - 15:44
İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye'de koşuyu  ve  duyarlılığı birleştirerek, iyilik  peşinde  koşarak neler yapılabileceğini  göstermek  için  3.700  kişi  ADIM  ADIM  isiminde  sivil  toplum oluşumu altinda bir araya gelmiş. 

Bu oluşumun katılımcıları hem koşarak hem de yardım toplayarak yarışıyorlar, bunu  yaparken  de  binlerce  insanın  hayatında  olumlu  bir  fark  yaratmanın mutluluğunu  yaşıyorlar.  Bugüne  kadar  destekledikleri  sivil  toplum  kuruluşları yararına 4,4 milyon TL’ye yakın maddi kaynak yaratmışlar.

Mart  ayında  Antalya’da  düzenlenecek  olan  Runtalya  koşununda  engellilere Akülü  Tekerlekli  Sandalye  ulaştırmak  için  sen  de  ADIM  ADIM  ile  beraber koşabilirsin.  100 engelli bu sandalyelere ulaşmak için bekliyor, bu toplanan destek senin ile daha da artabilir.

Runtalya Maratonu, Türkiye'deki en keyifli maratonlardan birisidir. Sadece maraton değil, 10 km ve 21 km etapları da vardır. Keyfi sadece parkur sebebi ile  değil,  bitişindeki  partisi,  Öger'in  organizasyon tecrübesi,  bahara merhaba demek  için  en  güzel  şehir  olan  Antalya'ya  gitmek  bu  maratonu  daha  da keyifli  yapar.  Geçen  sene  Runtalya'ya  katılan  3.000  koşucunun  600  tanesi ADIM  ADIM  üyesi  idi  ve  her  sene arkadaşları  ve  ailesi  ile  gelenlerin  sayısı artıyor. Runtalya bir nevi ADIM ADIM Koşu partisi haline geliyor. 

Antalya'ya kayıt olmadıysaniz hala kayıt olabilirsiniz. KAYIT. Kayıt sırasında Kulüp kısmına ADIM ADIM yazarsan bu bilgi organizasyon açısından bize oldukça yardımcı olur.

Adım Adım PDF

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD)’nin Akülü tekerlekli sandalye projesi için yapacağın yardımseverlik koşunda Runtalya’ya özel yazılmış mektup örneğin burada hazır. 

http://www.adimadim.org/ornek-bagis-mektubu-tofd/

Yardıma  ihtiyacın  var  veya  soruların  var  ise  facebooktan  ADIM  ADIM gonulluleri  orkun  güncan,  esma  parmak veya  renay  onur’a  bütün  sorularını sorabilirsin...

https://www.facebook.com/hareketegec?fref=ts

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0