Görüş Bildir
Haberler
ABD Vatandaşı Olsan Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Verirdin?

etiket ABD Vatandaşı Olsan Başkanlık Seçimlerinde Kime Oy Verirdin?

Trex
28.10.2016 - 10:08

ABD Başkanlık seçimlerine çok az bir süre kaldı. Bu testimizde Trump ve Clinton başkanlık için sıkı bir yarışın içinde. Peki siz ABD vatandaşı olsanız hangisine oy verirdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle şu filmlerden hangisini daha çok beğeniyorsun?

2. Dünyadaki sorunların çözümü hangisinde?

3. Hangi doğa üstü güce sahip olmak isterdin?

4. Hayat bazen bize önemli kararlar aldırır. Peki konu evlilikse hangisini dinlersin?

5. Bir tercih yapmak zorunda kalsın. Hangisini seçersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak mutluluğun sırrı?

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ne Trump Ne Clinton!

Ne Trump Ne Clinton!

Verdiğin cevaplara göre sen ne Trump'a ne de Clinton'a oy verirdin! İkisiyle de işin olmaz. Sen siyaseti makro boyutta düşünebilen birisin. Küçük hesapların peşinde asla koşmadın. Duyguların ve mantığın her zaman dengeli oldu. Akıl almaz maceralardan her zaman uzaksın. Kendin ve sevdiklerin için hiçbir zaman risk almadın, almazsın. Böyle bir seçimde kesinlikle taraf olmaz, kötünün iyisini seçmeye kalkışmazdın. Zaten politik duruşun da net: Eğer bir şeyleri kökten değiştirebilsek seçme hakkımız olmazdı!

Hillary Clinton!

Hillary Clinton!

Verdiğin cevaplara göre oyun Hillary Clinton! Bu tercihi yaparken çok gönüllü değilsin ama karşı tarafta öyle biri var ki seni oy vermeye zorluyor. Ya Trump başkan olursa  korkusuyla sandığa gidiyorsun. Ağzından çıkanı kulağı duymayan, insanları ötekileştiren, çok tuhaf bir kafa yapısına sahip olan Trump yerine oyun Clinton'a!

Trump sevdalısısın!

Trump sevdalısısın!

Verdiğin cevaplara göre senin oyun Donald Trump'a! Her şeyden önce Trump zengin adam. Gözü tok biri. ''Devletin malı deniz yemeyen keriz'' felsefesiyle hareket etmez. İcraat yapar, ülkenin güvenliği için gerekli her türlü tedbiri alır. Bir devlet yöneticisi başka ne yapmalı değil mi? Arada basında acayip açıklamaları çıksa da bunlar medyanın algı operasyonları olduğunun farkındasın. Sen ABD'de yaşasan oyun kesin Trump'ındı. Başkası kurtarmaz. Ayrıca Hillary'de liderlik vasfı yok bi kere!  ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
510
114
73
67
44
19
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jaymz

Ekmeleddin İhsanoğlu!

fafatara

Ne Trump Ne Clinton! Verdiğin cevaplara göre sen ne Trump'a ne de Clinton'a oy verirdin! İkisiyle de işin olmaz. Sen siyaseti makro boyutta düşünebilen biri... Devamını Gör

İlkem Yurt

savaşı seviyorsanız trumpa oy verin