Görüş Bildir
Haberler
A’dan Z’ye Yüz Lazer Epilasyonu: Bıyık, Kaş Arası, Çene Kıllarına Son

A’dan Z’ye Yüz Lazer Epilasyonu: Bıyık, Kaş Arası, Çene Kıllarına Son

Birçok kişide olmasını istemeyecekleri yerlerde tüylenme sorunu olabiliyor. Özellikle kadınlar için yüzlerindeki tüyler son derece can sıkıcıdır. Yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için ağda, cımbız, iple koparmak gibi farklı seçenekler mevcut. Ancak bu seçeneklerin hepsi geçici çözümlerdir. Yüz bölgesindeki istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en güvenli yolu lazer epilasyondur. Daha detaylı bakalım!

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buz Lazer ile Yüzdeki İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm

Buz Lazer ile Yüzdeki İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm

Kadınlar yüz bölgesinde en çok bıyık, çene lazer epilasyon yaptırıyorlar. Yanak, kaş arası, kaş üzeri ve hatta favorilerine lazer epilasyon yaptıran kadınların sayısı da bir hayli fazla. Erkekler ise daha çok sakal üzeri, boyun bölgesi için lazer epilasyonu tercih ediyorlar. Yüz söz konusu olduğu zaman lazer epilasyon yaptırmadan önce biraz daha titizlikle araştırma yapıldığını söylemek mümkün.

Buz Lazer tüm cilt tiplerinde güvenli olması, ince kıllarda etkili olması ve özellikler ayva tüylerinde yayılmaya neden olmaması ile yüz lazer epilasyonunda en çok tercih edilen yöntem olarak biliniyor. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları ülkemizde Buz Lazer markasıyla pazarlanıyor. Her iki cihaz da üç dalga boyuna sahip: Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG. Böylece kılın tüm anatomik yapıları ve farklı derinliklerdeki kıl folikülleri hedeflenebiliyor. İnce kıllar dahil tüm kıl tiplerinde etkili ve kalıcı sonuçlar elde ediliyor. Buz Lazer ayva tüylerinde aktivasyona neden olmadığı için yüz bölgesinde güvenle uygulanabiliyor.

Buz Lazer Yüz Bölgesinde Nasıl Uygulanıyor, Yan Etkileri Var Mıdır?

Buz Lazer Yüz Bölgesinde Nasıl Uygulanıyor, Yan Etkileri Var Mıdır?

Patentli teknolojilerle donatılmış Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Geniş tedavi başlığı ile oldukça hızlı lazer epilasyon sunuyor, tüm yüz bölgesi 1-2 dakikada tamamlanıyor. 

Buz Lazer bronz ciltler dahil tüm cilt tiplerinde FDA (Amerika Gıda ve İlaç Dairesi) onayına sahip. Bronz tende yan etki riski olmadan uygulanabilmesi büyük avantaj sunuyor. Güneşlendikten sadece 1 hafta sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün, cilt renginin açılması beklemek gerekmiyor. Bu yönüyle Buz Lazer yüz bölgesi için ideal bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü geleneksel birçok lazer epilasyon yöntemi bronz tene uygulanamıyor, en az 1 ay cildin renginin açılmasını beklemek gerekiyor. Aksi halde ciltte yanık, lekelenme söz konusu olabiliyor. Buz Lazer epilasyonda ise leke, renk değişimi ciltte yanık gibi komplikasyon riski nerdeyse hiç bulunmuyor. Uygulamadan kısa süre sonra geçen hafif bir kızarıklık dışında hiçbir komplikasyon riski bulunmuyor. Buz Lazer yüze uygulandıktan sonra kişi iş yerine ve sosyal yaşamına hemen geri dönebiliyor. Uygulamadan sonra sadece SPF 30 veya üzeri bir güneş koruyucu krem kullanmak yeterli oluyor, ayrıca özel bir bakım gerekmiyor.

Buz Lazer ayva tüylerinde yayılmaya neden olmuyor.

Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinin bazıları maalesef yüzdeki ince tüylerde yayılmaya neden oluyorlar. Yüzdeki kalın tüylerden kurtulmak için lazer epilasyona gidip, belli olmayan ince tüylerin kalınlaşması sorunuyla karşılaşan birçok kişi mevcut. Bu nedenle cilt ve kıl tipine uygun lazer epilasyon cihazı seçimi çok önemli.  Buz Lazer dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon cihazı olma özelliğine sahip. Üç dalga boyunun gücüyle tüm kıl tipleri ve tüm cilt tipleri için etkili ve güvenli çözümler sunuyor ve ayva tüylerinde aktivasyona, yayılmaya neden olmuyor. Bu yönüyle de yüz bölgesinde çok tercih ediliyor. 

Bıyık diye tabir edilen üst dudak üzeri, çene, yanak bölgesinde güvenle uygulanan Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı, kıl rengi ve cilt rengine bağlı olarak nadiren ek 1-2 seans daha gerekebiliyor.

Buz Lazer Özel Yüz Ucu

Uzun yıllar süren araştırmalar sonucu geliştirilen Buz Lazer eksiksiz bir lazer epilasyon sunmayı hedefleyen bir sistem. Bu amaçla tüm detaylar düşünülmüş. Örneğin; kulak içi ve burun içi gibi erişilmesi zor alanlar için de Buz Lazer çözüm sunuyor. Bu amaçla özel bir yüz ucu tedavi başlığına takılıyor ve son derece pratik bir şekilde bu alanlarda da lazer epilasyon yapılabiliyor. Kaş arası, kaş üzeri, sakal üzeri gibi biraz daha hassasiyet gerektiren küçük alanlar için de bu yüz ucundan yararlanılıyor.

Erkek Yüz Lazer Epilasyonu

Erkek Yüz Lazer Epilasyonu

Her gün tıraş olmaktan bıkan ve tıraşın ciltte yarattığı tahrişten kurtulmak isteyen erkekler arasında da lazer epilasyondan yararlananların sayısı artıyor. Bazı erkekler sakal şekillendirmek amacıyla lazer epilasyon yaptırırken bazıları da favori, burun üzeri/içi, kulak üzeri/içi, boyun gibi bölgelere lazer epilasyon yaptırıyorlar. Lazer epilasyon bölgeleri farklılık gösterse de hemen hemen tüm erkekler aynı lazer epilasyon yönteminde birleşiyorlar: Buz Lazer. 

Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçları kadar ağrısız ve yan etkisiz olması ile de hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih ediliyor.

Tüm Buz Lazer klinikleri için Buz Lazer web sitesini ziyaret edip yaşadığınız şehri seçerek kliniğin iletişim bilgilerine ulaşabilir, detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
9
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın