Görüş Bildir
Haberler
90'ların Unutulmaz Gençlik Dizisi "Evimiz Hollywood'da"nın Oyuncuları Şimdilerde Ne Yapıyor?

90'ların Unutulmaz Gençlik Dizisi "Evimiz Hollywood'da"nın Oyuncuları Şimdilerde Ne Yapıyor?

05.12.2015 - 18:52

90'lı yıllarda yayınlandığında genç kızların ve erkeklerin yoğun ilgisi ile takip edilen Evimiz Hollywood'da, 10 yıl süreyle ciddi bir takipçi kitlesini peşinde sürükledi. Dizide parlayan genç oyuncuların yollarının açık olduğu, ileride çok daha iyi işlere imza atacakları düşünülüyordu. Kariyerleri dizinin yayınlandığı dönemdeki gibi ilerlemese de hala bir neslin unutulmazları arasındalar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Jason Priestley

Dizinin başrol oyuncularından olan Priestley, aynı zamanda en gözde karakterlerindendi. Genç kızların sevgilisi olan oyuncu sonrasında tv dizileri ve filmleri yapmaya devam etti. Son dönemlerde ağırlıklı olarak dizilerde rol almaya devam eden oyuncu ne yazık ki hep ortalama işlerde görev alıyor.  2 evlilik gerçekleştirdi. Ve 2 çocuğu var.

2. Shannen Doherty

Jason Priestley'in ikizi rolünde olan Doherty, dizinin ilk 4 senesinde rol aldı. Sonrasında tv filmleri ve dizilerinde rol almaya devam etti. 3 defa evlenen oyuncu, bu yaz göğüs kanserine yakalandığını açıkladı.

3. Jennie Garth

Kelly karakterini canlandıran oyuncu, ağırlıklı olarak dizilerde oynadı. 2 defa tv dizileri ve filmlerine dair verilen ödüllerde başarıya ulaştı.  En son 2014 yılında bir dizide oynayan Garth, 3 defa evlendi. Ve 3 çocuğu var. 2. evliliği sırasında Twitter'da sadece eşini takip ettiği için alay konusu olmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Ian Ziering

Dizinin fırlama karakteri Steve'i canlandıran oyuncu, 26 yaşındayken liseli bir karakteri oynamıştır. Dizinin diğer oyuncuları gibi benzer yapımlarda rol almıştır. En son  bir tv filminde oynayan oyuncu, yaşlandıkça gençleşenlerden. 2 defa evlenen oyuncunun 2 de çocuğu var.

5. Gabrielle Carteris

Ian Ziering gibi dizinin yaşı büyük kadrosundandı. 29 yaşındayken liseli bir karakteri canlandırmıştır. Sıklıkla tv dizilerinde oynayan oyuncu, senede ya da birkaç senede bir ekranda gözükmeyi tercih etti. Oyunculuğun yanı sıra video oyunlarını da seslendiriyor. 2 çocuğu var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Luke Perry

Jason Priestley'den sonra dizinin bir diğer ciddi hayran kitlesine sahip oyuncusu. Her iki oyuncunun da önünün açık olduğu ve çok daha ciddi yerlere gelecekleri inanılıyordu. Ancak Perry de dizinin diğer oyuncuları gibi tv filmleri ve ortalama dizilerde rol aldı. Geleceğin James Dean'i olarak adlandırılan Perry, ne yazık ki o ismin  gölgesine dahi yaklaşamadı.

7. Brian Austin Green

17 yaşındayken dizide rol almaya başlayan Green'in bu yapımdan sonra en çok dikkat çeken rolleri, Umutsuz Ev Kadınları ve Smallville  dizilerinde oldu. Megan Fox ile evlenip, ayrılan oyuncunun bu evlilikten 2 çocuğu var.

8. Tori Spelling

Dizide bakireliğine vurgu yapılan tek karakterdi. Bunun sebebi de dizinin yapımcısı olan babasının muhafazakarlığı olarak gösteriliyordu.  Çeşitli dizi ve filmlerde oynayan oyuncu şimdilerde So Notorius isimli bir sitcomda rol alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. Tiffani Thiessen

Dizinin fettan karakterlerinden Thiessen, bir dönemin genç erkeklerini etkisi altına almıştır. Ağırlıklı olarak dizilerde rol alan oyuncu, 2009-2014 yılları arasında White Collar dizisinde oynadıktan sonra başka bir yapımda görülmedi.

10. Carol Potter

Dizinin ikizleri Brandon ve Brenda'nın annesi rolündeki oyuncu, sonrasında da dizilerde rol almaya devam etti. En son 2010 yılında bir yapımda yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. James Eckhouse

11. James Eckhouse

Dizinin babası Eckhouse, diziden önce de çeşitli yapımlarda sıkça yer aldı. Sonrasında da Masters of Sex, CSI:Miami, The Avengers, Nip Tuck gibi eserlerde de rol aldı. Hala film ve dizilerde oynuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
23
11
9
3
3
2