Görüş Bildir
Haberler
8 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

8 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

adem kara
08.02.2014 - 10:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

8 Şubat 2014 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Güzel bir tatil günü.Keyfini çıkaracaksınız.Bir kursa yazılma fikri bugün çok baskın bir fikirolacak.Can sıkıntısı yok, kimsenin kaprisini çekmek yok.Hadi bakalım bu cumartesinin tadını Koçlar çıkarsın.Bu arada evinizdeki tadilat kafanıza takılmış durumda.Taktıysanız, kesin yapacaksınız.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir yatırım yapmak üzeresiniz ama paranız çok değerli olduğu için, inceeleyip, sık dokuyorsunuz.Yalnız yapacağınız bu yatırım için çevrenizdekiinsanları da rahatsız ediyorsunuz dikkat edin. Kafanızı çalıştırın, başkaları olmadan bir iş yapamıyor musunuz yani ? Sırtınızı başkalarına dayamaktan vazgeçin artık.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Kafanız daha yeni yeni yerine geliyor.Sizin sıkıntılarınızı toparlamak birkaç gün daha sürecek gibi. Bu yorgunluğu üzerinizden atamadınız bir türlü. Halbuki İkizlerin enerji dolu dünyası sizi hep enerjikyapıyordu.Enerjinizin düşüş sebeplerini araştırsanız ve gerekirse bir doktordan yardım alsanız, iyi olacak.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Hayat bugün size güzel.Ne derseniz deyin yengeçlerin hayatları rahatoluyor.Aileniz ile iç içe geçirdiğiniz hayat sizi huzurlu etmeyeyetiyor.Merhamet duygunuzu kullanmaya çalışan biri canınızı sıkacak ama siz bu kişiyi hayatınızdan çıkaracaksınız.Bugünkü büyük başarınız da bu olacak.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Hadi bakalım Aslanlar, bugün size yine yol göründü. Yine birileri için bir şeyler yapacak ve çabalayacaksınız. Çabalarınızın boşa çıkmaması için,yardım da alacaksınız.Bir mülk alımı ile ilgili çalışacak olan Aslanlar,mutlu bir döneme girecekler.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül

Ayrıntılara takılıp, bunalıma gireceğiniz bir gün. Bir hafta sonunu da buşekilde geçirmek istiyorsunuz. Bu da sizin seçiminiz.Ama Başaklar bugün  çevrelerindekileri de hapis edecek ve problemlerini anlatacaklar.Sevdiğiniz ve çok istediğiniz bir şey için para harcamaya karar verecek ve yapacaksınız.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Teraziler uzun zamandır yeniliklere kucak açtılar. Ve bugün bir başkayenilik peşindeler. O yüzden de mutlular. Çünkü onlar yenilikleri veyeniden başlamayı severler.Bugün bir alışveriş için dışarı çıkacak olan Teraziler, kendilerine dikkat etsinler, çünkü boylarını aşan bir borcunaltına girebilirler.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Çevrenizde size iyi davranan ve koruyup kollayan bir insana minnet duyuyorsunuz.Bugün onunla ilgili bir hediye alma girişiminde bulunacak ve çok mutlu olacaksınız.Karşı taraf çok şaşırabilir.Bu arada uzunca zaman önce ilişkiyi kestiğiniz bir arkadaşınız sizi bulacak.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Yay Burcu insanları bugün gerginler.Hayata boş vermişlik içinde geçirecekleri bir gün. Ne olsa mutlu olamayacaklarını düşünmeye başlayacaklar. Ama işte tam o sırada  her şey değişebilir.Yay Burcu insanı tekrar kendine dönüp, ne yaptığına bakacak ve  kendini toparlayacak.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

Bir toplantıya gitmek istiyordunuz ve bu sizin için önemliydi ama gerildiğiniz için katılmadınız. Şimdi de pişmanlık mı var ne ? Oğlaklar yaptıkları işlerde sabittir ama bu sefer pişmanlık tarafına doğru gidiyorlar. Evdekilere biraz daha dikkat, sizden ilgi bekliyorlar.daha ne istiyorsunuz ?

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Hep haksızlığa uğrayan taraf gibisiniz.Aslında öyle olmadığını da biliyorsunuz ama yine de bahaneler öne sürmeye bayılıyorsunuz.Çevrenizdeki insanların baskıları sizi çok yoruyor ama bu baskılara boyun eğmemeye kararlı gibisiniz.Hatta karşı tarafı yıldırmaya çalışıyorsunuz.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar ani bir sağlık problemi yaşayabilirler. Ya da çevrelerindeki bir kişi bir sağlık sorunu geçirebilir. İşte o zaman hayattan kaçıp, hayata küsüp yine hayallere dalacaklar.Biraz daha dik durmalısınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi alacak ve mutlu olacaksınız,o dalıp gitmelerden böylece kurtulabilirsiniz.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0