Görüş Bildir
Haberler
5,1 mm İnceliğindeki General Mobile Discovery Air Türkiye'de

5,1 mm İnceliğindeki General Mobile Discovery Air Türkiye'de

ATKN
30.01.2015 - 10:39
İçeriğin Devamı Aşağıda

Discovery modeliyle akıllı telefon pazarında büyük başarılara imza atan General Mobile, yeni telefonu Discovery Air ile iddialı geliyor.

5,1 mm inceliği ve sadece 98 gram ağırlığındaki gövdesiyle şu anda Türkiye’de satılan akıllı telefonlardan kolayca ayrılan Discovery Air, hafifletilmiş, magnezyum alaşımlı bir çerçeveyle geliyor.

Discovery Air’da 1,7 GHz hızında sekiz çekirdekli Mediatek işlemci kullanılıyor. 720p çözünürlüklü ve 306 ppi piksel yoğunluklu 4,8 inçlik AMOLED ekrana sahip olan telefonda 30 fps’de 1080p video kaydedebilen 8 megapiksel çözünürlüklü ve LED flaşlı bir kamera bulunuyor. Telefonun ön yüzünde ise selfie çekimleri ve görüntülü görüşmeler için 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera mevcut.

2.050 mAh kapasiteli pilin yer aldığı Discovery Air, güç koruma modunu aktive ederek çok daha uzun bekleme sürelerine ulaşmaya yardımcı oluyor. Çift tıklama ile ekran açma-kapatma, cihazı sallayarak arka plandaki uygulamarı sonlandırma gibi özelliklerle birlikte gelen Discovery Air’ın Türkiye’deki satış fiyatı ise 799 TL.

LOG

Kaynak: http://www.log.com.tr/51-mm-inceligin...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0