Görüş Bildir
Haberler
3D Yazıcılar İle Harika Tasarımlı Araçlar Üretilecek

3D Yazıcılar İle Harika Tasarımlı Araçlar Üretilecek

Pchocasi
20.06.2014 - 21:13 Son Güncelleme: 20.06.2014 - 23:02

3D Yazıcılar İle Harika Tasarımlı Araçlar Üretilecek

3D yazıcıların teknolojinin nimetlerinden faydalanarak neler gerçekleştirdiğini daha önceden görmüştük. Bu sefer Local Motors firması 3D yazıcıları kullanarak mükemmel tasarımlı araçlar tasarlamayı düşünüyor. Detaylar haberimizde.

Açık kaynaklı motorlu araç üretimine geçen Local Motors ekibi, araç üretimine karlılık yerine yenilikçi yaklaşmayı tercih eden firmalar arasında. Açık kaynaklı tasarımlara sahip olan araçları düşük sayılarda üreten Local Motors, bu sefer 3D yazıcıların teknolojisini kullanarak fonksiyonel araç üretimine koyuldu.

TAMAMEN 3D YAZICILAR İLE ÜRETİLECEK

Destek veren kişiler tarafından gönderilen tasarımlar ile arasından finalistleri belirledikten sonra kazanan tasarımı açıklayan firma, birinciyi yazdırma testlerine başlamış durumda. Tamamen 3D yazıcılar ile üretimin gerçekleştirileceğini belirtmemizde fayda olduğu gibi, araç için sınırlı sayıda üretim yapılacak.

3D üretimin gerçekleştirileceği aracı yukarıdan görebilir, diğer tasarımları ise aşağıdan detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Araçların yapım işlemleri ve tasarımlarının bitmesinden sonra görücüye çıkacağını da belirtmemizde fayda var.

TASARLANAN DİĞER ARAÇLAR

Kaynak: http://www.pchocasi.com/3d-yazicilar-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın