Görüş Bildir
Haberler
3 Mart 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

3 Mart 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

adem kara
03.03.2014 - 10:18
İçeriğin Devamı Aşağıda

3 Mart 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Rahat bir güne adım atmak sizi çok mutlu edecek.Keyfiniz yerinde.Herkes pazartesi sendromu yaşarken, siz mutlu olacaksınız.Kendinizi mutlu etmeyi biliyorsunuz.Parasal anlamda iyi bir gün.Eliniz para görecek.Bu arada Koç burçları kendileri için bir şey yapmaya başlayabilirler.Bir kursa yazılmak, bir kitap okumak, yeni bir iş yapmayı öğrenmek gibi

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa burçlarının can sıkıntısı hafta sonunda kalmış.Biraz daha iyi gibisiniz. Sizin için bugün iyi bir haber var ve uzun zamandır almayı planladığınız şey elinize geçecek.Bu arada birilerinin size bir şey hatırlatması da, canınızı sıkabilir.Neden hiç kimse sizi dinlemiyor, buna biraz sıkılıyorsunuz aslında ama başkalarına ne kadar değer verirseniz, başkalarından o kadar değer görüyorsunuz.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sessizliğinizi bozacak, aramanız gereken yerleri arayacaksınız. Hafta başına hızlı başlamanız muhtemel.İkizler burcu birilerine iş imkanı sağlamanın peşinde.Yardım etmeye çalışacaksınız.Parasal anlamda rahatlayacağınız bir gün sayılmaz ama çok da sıkıntı çekmeyeceksiniz.Uzaklardan gelen bir haber ile kalbiniz hop edecek.Bu haberi bekliyordunuz işte.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Yengeçler bugün hayal kırıklığı yaşayabilirler. Ama bu onları  çok şaşırtmayacak.Çok umdukları bir iş olmayacak .Ve bu iş, çok sevdikleri ve güvendikleri biri yüzünden olmayacak.Parasal problem yaşamayacaklar ama bu hayal kırıklığı da onları çok yoracak.Pazartesi sendromunu en dibine kadar yaşayacaklar.Yengeçler ancak akşam evlerinde bir rahatlık yaşayabilirler.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslanlar haftaya Aslan gibi başlayacaklar.Gereksiz  birkaç iş ile kafaları ütülense de, hızlarını kesmeye pek niyetleri yok gibi.Para ile ilgili bir kaygıları var ama bu kaygı onlara iyi geliyor. İşlerini daha iyi takip ediyorlar.Hırs yapıyorlar belki de.Sadece başkaları için bu kadar çok uğraş vermeseler daha çok iş yapacaklar ama onlar da olmasa, başka insanlar dertlerini kime anlatacaklar ?İşte asıl mesele bu. Parasal anlamda gayet iyi durumdalar.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Başaklar hayatlarının en hızlı gününü yaşayabilirler.Kafaları karışık, kendilerini toparlamaları uzun saatler alabilir. Pazartesi günü, Pazar gününün stresinden kurtulmamış olarak geçecek.Para ile ilgili küçük bir stres yaşasalar da,sonrasında bunu kolayca atlatacaklar.Çevrelerindeki insanları çok fazla sıkan Başaklar, belki de bunun stresini yaşıyor olabilirler.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Kimi mutlu, kimi mutsuz.Birileri hep onların işlerini karıştırıyor, onların da dengeleri bozuluyor. Terazilerin kafalarının içindeki her şey aslında iyilik üzerine ama birilerinin darbeleri yüzünden dengelerini kaybediyorlar.Uzun zamandır alamadıkları paraları yüzünden birine kızgınlar ama  bu kızgınlık çok uzun sürmeyecek. Terazileri ikna etmek o kadar kolay ki, hiç kin beslemiyorlar.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Hafta sonu keyif yaptınız ve hafta başı sizin için bu keyif yine devam edecek. Hayattan zevk almayı bilen akrepler, pazartesi sendromunu çok fazla yaşamazlar.Kendilerini iyi hissedecekleri bir gün.Küçük bir parasal stres yaşayabilirler ama çok da aldırdıkları söylenemez.Kafalarının içi rahat. Bazı akrepler için bugün bir dönüm noktası olacak. Kendilerini iyi hissedecekler.

Yay Burcu –(23 Kasım-22 Aralık)

Yay burçları kafalarının dikine gidecekler ama birileri tarafından da strese sokulabilirler. Canlarının sıkıntısını kimseye belli etmemeye çalışacak ama, akşama doğru iyice gerilecekler.Bugün parasal bir gelir ile karşılaşacaklar.Hiç ummadıkları bu para, onları mutlu edecek. Bir hasta haberi ile de sarsılabilirler. Karışık bir gün. Yaylar için daldan dala atlayacakları duygusal  basamaklar var sanki.

Oğlak Burcu-(23 Aralık-20 Ocak)

Oğlaklar hadi bakalım, iş başına! Canınız hiçbir şey istemiyormuş gibisiniz ama aslında çok şey istediğinizi de siz de biliyorsunuz. İşte bu hızlı çalışmalarınızın sebebi de bu.Bugün birkaç işi birden kovalayacaksınız. Yalnız bu koşturmalar arasında duygusal bir şeyler de yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmemeniz yüzünden ara ara  ağrılarınız oluyor ama bunlara hiç aldırmıyorsunuz.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Kovaları hızlı bir hafta başı bekliyor.Ne güzel bir hafta başı diyerek başlayacaksınız.Evet yorulduğunuz bir hafta sonundan sonra, vücudunuz o kadar alışmış ki, her şey kolay gelecek bugün. Bir iki kişi canınızı sıkacak ama aldırmayın onlara.Onlar hep konuşuyorlar zaten. Siz kendi işinize bakın.Kimi kovaların mideleri, kimilerinin ise başı ağrıyabilir.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Halsiz misiniz ne ? Hafta sonu biraz stresli geçtiği için mi böyle oldu acaba ? Balıklar kafalarını 2 şey takmış ve sabitlemişler. Karamsarlık diz boyu ve strese çok yatkın oldukları bir gerçek.Tek iyi şey, para ile ilgili stres yaşamamaları olacak.Bu arada gönüllerini kaptırdıkları biri varsa onunla konuşma fırsatı yakalayabilirler. Aileleri ile birlikte bir şeyler yapmaları da mümkün.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0