Görüş Bildir
Haberler
29 Ocak – 4 Şubat 2024 Haftalık Burç Yorumları

etiket 29 Ocak – 4 Şubat 2024 Haftalık Burç Yorumları

Dr.Astrolog Şenay Devi
28.01.2024 - 21:58 Son Güncelleme: 28.01.2024 - 22:23

Zaman onunla yarışanları değil, 

Ona UYUM sağlayanları sever, 

Hak almak için haksızlık edenler değil, 

Hakkı için emek veren, yüreğini ortaya koyanlar kazanır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç burcu

Koç burcu

Bu hafta başarının size gelmesini beklemek yerine, nasıl başarılı olabileceğinizi düşünmelisiniz. İş hayatınızda zam isteyin, daha iyi bir iş arayın, ürün satın, ek işler yapmak için harekete geçin.  Hafta boyunca otorite konumunda ki kişiler ile ters düşmekten uzak durmalısınız. Ailevi konularda ise sizden beklentiler yükselebilir kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Risk almaktan uzak durun ve sadece yapabilecekleriniz kadar sorumluluk alın. Özel yaşamınızda ise   geçmişten gelen konular hafta boyunca beklenmedik şekilde gündeminize gelebilir çözüm odaklı olmazsanız her şey kontrolden çıkabilir. 

Boğa burcu

Bu hafta kendinize sorun gerçekten mutlu olmak mı istiyorsunuz? Sizi aşağıya çeken herkesi veya her şeyi hayatınızdan çıkarın ve etrafınızı sizi neşelendiren insanlarla, deneyimlerle çevreleyin. Artık zamanı geldi. Nokta koymalı ve hak edenler ile yolunuza devam etmelisiniz.  İş ve eğitim hayatınızda bu hafta sözünüzü yükseltin haklı olduğunuza inandığınız her konuda mücadele edin. Size geri adım attırmaya kalkan hiçbir şeyi önemsemeyin ve ilerleyin. Maddi olarak Salı gününden itibaren kazanımlarınızın artacağı bir döngü sizleri karşılıyor. Korku ile değil akıl ve cesaretle ilerlediğinizde kazanacaksınız. Yeni bir siz için her şeyi dönüştürmeye olsun niyetleriniz.  Bu haftanın sizin için mottosu yüzleşmek' bu sizin için kendi hayatınızın farkına varmak anlamına gelir. Hayalinizdeki kariyer ya da mutluluk aslında sizin bugüne kadar yaşadıklarınız olmayabilir uyanın fark edin ve ilerleyin. 

İkizler burcu

Bu hafta kendi içinizde hesaplaşacak pişmanlık duyduğunuz konular üzerine düşünecek kararlar alacaksınız. Vicdan sizi rahat bırakmadığına göre siz şimdi dönüşmeye niyetlenmeli elinizden gelen gayreti vicdanınızı şifalandırmak kendi yolunuzu yeniden çizmek için harekete geçmelisiniz. Finansal konularda kefil olmak ve geleceğine güvendiğiniz alacaklara yönelik sözler vermekten uzak durun bu hafta.  Ayrıca hafta boyunca geçmişe dayalı borçlar resmi konular beklenmedik şekilde karşınıza çıkabilir gerçeklerden kaçmak yerine çözüm odaklı hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda ise ikilemler zorlayabilir bu hafta sizleri. Anlık kararlar almamaya çalışın.

Yengeç burcu

Yengeç burcu

Bu hafta iş hayatınızda şanslı gelişmeler sizleri karşılıyor. Girişimci davranın ve yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz her alanda yer almaya gayret gösterin. Ortaklıklar ile ilgili sorunları da çözümlemeniz adına gökyüzü destekliyor sizleri. Fakat bu hafta geçmiş ile ilgili yasal meseleler beklenmedik şekilde karşınıza çıkabilir dikkatli olun ve bilgisine güvendiğiniz kişilerden destek alın. Ailevi konularda ise fikriniz sorulmadıkça kendinizi ortaya atmayın. Özel yaşamınız da akışta kalın olanı biteni ön yargısız gözlemleyerek algılamayı seçtiğinizde su akacak yolunu bulacak. 

Aslan burcu 

Gökyüzü sizleri uyandırdı. İş hayatınızda emeklerinizin karşılığı olarak başarı, fırsat, zafer veya tanınma elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, maksimum enerjiler sizleri desteklerken bunları fark edin ve kendinize güvenerek hareket edin. Çok daha fazla çalışın yeni bağlantılar kurun her doğruyu her yerde söylemek yerine doğru zamanda çok dinleyen az söyleyen olun. Sağlığınız ile ilgili alanlarda bu hafta dişleriniz ile ilgili sorunlara dikkat etmelisiniz. Özel yaşamınızda açık açık konuşmayı seçin suçlamadan zanlarınızca değil kalbinizde var olanları ifade edin. Mutluluktan korkmak yerine mutlu olmaya, sevilirken sevmeye olsun niyetleriniz.  

Başak burcu 

Bu hafta gökyüzü konfor alanlarınızdan dışarı çıkartacak sizleri. Özellikle iş ve eğitim hayatınızda  önemli kararlar fırsatlar söz konusu. Manevi felsefi konular, uluslararası ticaret veya ilişkiler, akademik alanlar, medyayla ilgili olumlu gelişmeler ile karşı karşıyasınız. Finansal konularda ise istikrarı sağlamak için yeni fikirlere açık olmalı ve birikim yapmaya odaklanmalısınız. Özel yaşamınız da ise aşk var. Duygusal bağlarınızın güçlendiği zamanlardasınız kalbinizi aşka teslim edin ve duygularınızı söylemekten korkmadan ilerleyin.

Terazi burcu

Terazi burcu

Bu hafta aşk arıyorsanız, aşkı bulabilirsiniz. Özellikle kırılganlık veya cinsellik konusunda herhangi bir travmanız varsa, bunları kısa sürede iyileştirebilirsiniz. Hafta boyunca hukuki meseleler miras varlıklar, yatırımlar, burs veya bir borcun sona ermesi gibi konularda olumlu gelişmeler sıkıntılı bir döngüyü ardınızda bırakmanızı sağlayacak. İş hayatınızda ise dikkatli olmalısınız. Önemli bir tarihi atlayabilir ve buna bağlı zorluklar mahcubiyetler yaşayabilirsiniz dikkatli olun. Sağlığınız ile ilgili ise bu hafta saç kesimi, cilt bakımı estetik müdahaleler için uygun enerjiler sizlerle. Evli teraziler eşinizin hafta sonunda doğru sabrınızı taşırabilir ve keskin tepkiler verebilirsiniz. 

Akrep burcu 

Bu hafta gökyüzü sizleri duygularınıza, geçmişinize ve iç dünyanıza derinlemesine odaklanacağınız enerjiler getiriyor şifanızı bulabilmek için bu süreçte karşınıza çıkan her şeyi doğru değerlendirmeye özen gösterin. AŞK Hayatınız yapılanıyor, eş ya da sevgiliniz ile başka bir eve taşınabilir, nişanlanabilir bekarlar evlilik kararı alabilirler.   İş hayatınızda hakkınız olan kazanımları da saygınlığı da kazanmaya başlıyorsunuz. Bu hafta yatırım planları ile ilgili gayrimenkulünüz varsa ya da sahip olmak istiyorsanız gelişmeler beklentilerinizi gerçekleştirmenize neden olabilir. Akrabalık ilişkilerinde kıskançlıklara dikkat etmelisiniz. 

Yay burcu

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda sakin olmanız adına uyarıyor sizleri. Anlık tepkileriniz önemli bir işten olmanıza neden olabilir. İş bilmeyen insanların yaptığı hataları üstlenerek düzeltmeye çalışıp öfkeyle hareket etmeyin. Finansal konularda da süreklilik arz edecek önemli bir teklif alabilirsiniz iyi değerlendirin. Sağlığınız ile ilgili konularda özellikle hafta boyunca hormonal rahatsızlıklara dikkat etmeli tedavilerinizi ihmal etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise karışık duygular içinde olacağınız enerjiler hakim. Akışta kalın ve keskin kararlardan kaçının.

Oğlak burcu

Oğlak burcu

Gökyüzü bu hafta iş ve aşk hayatınızda sizi ne mutlu ediyorsa onun peşinden gitmeniz adına destekliyor sizleri. İş hayatınızda iş birliklerine açık olun artık kendi değerinizin farkındalığı ile ilerleme zamanı. Finansal konularda ise bu hafta önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hakkınızı aradığınız hukuki bir konu finansal bir mesele çözüme kavuşuyor.  Özellikle iş ile ilgili alanlarda yeni bir iş veya müşteri aramak, ek uğraşlar bulmak, ürün satmak veya satın almak ve hatta yatırımlar ile ilgili alanlarda haftanın enerjileri desteklerken sizleri iyi değerlendirin.

Kova burcu 

Bu hafta ortaklıklarda sorunlar ile yüzleşebilirsiniz. Finansal olarak hayal kırıklıkları yaşanabilir. Duygular ile değil haklarınıza sahip çıkarak daha fazla zarar etmeden süreci yönetmeye çalışın. Ailevi konularda ise sorunlar yaşanabilir emek verdiğiniz yakınlarınızın haksız tepkileri kırabilir sizleri. Bu hafta boyunca sakin kalmak olan biteni çözüme kavuşturmak için elinizden gelen gayreti göstermelisiniz. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizden gelecek güzel haberler ile sevinebilir, ilişkinizde yaşanan gerginliklerin üstesinden gelmeyi karşılıklı öz veri ile başarabilirsiniz. 

Balık burcu

Gökyüzü bu hafta iş hayatınızda her türlü riskten uzak durmanız adına uyarıyor sizleri. Var olan şartları koruyarak geliştirmeye odaklanmanız çok daha doğru bir karar olabilir sizler için. İş toplantıları görüşmeleri için yapılması gereken her şeyi planlayın ve fikirlerinizi ifade etmekten çekinmeyin. Sağlığınız ile ilgili hafta boyunca mide ağrılarınıza dikkat edin. Özel yaşamınızda ise uzun vadeli kararlar almaktan sözler vermekten kaçının. Hiçbir şey beklediğiniz gibi olmayabilir emin olmadan kararlar alınmaması gereken bir haftadasınız. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun. 

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0