Görüş Bildir
Haberler
28 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

28 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

adem kara
28.01.2014 - 09:35

28 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

28 Ocak 2014 Salı KOÇ Burcu Yorumu:

Bugün, huzursuzluğunuzu yenmelisiniz. İletişim içinde olacağınız kişilerin mantık yönleri ilginizi çekiyor. Çevrenizi sorgulamak için birçok nedeniniz var. Güçlü sezgilerinizi yaşamınızdaki olaylara yansıtacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin nitelikli olmasına dikkat ediyor ve bu konuda özgün çalışmalar yapıyorsunuz.

28 Ocak 2014 Salı BOĞA Burcu Yorumu:

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Başak'ta ilerlemekte ve duygusal konularda size değişkenlik sunmaktadır. Birlikte olduğunuz kişiyle daha fazla inceleme ve araştırma imkanı bulacaksınız. Sistemli yapınızı karşı tarafınıza yansıtmak isteyecek, onun da bu konuda size destek verdiğini göreceksiniz. Yolculuklar söz konusu olacak.

28 Ocak 2014 Salı İKİZLER Burcu Yorumu:

Kendinizi sınayabileceğiniz konularla kafanızı meşgul ediyorsunuz. Zihinsel aktiviteniz çok yüksek ve ele aldığınız konuları derin bir araştırma konusu haline getiriyorsunuz. Bugün, karşı tarafın istekleri doğrultusunda hareket ederken, her şeyi inceleme huyunuz yüzünden zaman kaybına uğrayabilirsiniz.

28 Ocak 2014 Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:

Çevresel ilişkilerinizde detayların çok önemli olduğu bir gün içindesiniz. Her zamanki kuşkucu tavırlarınızla olayları farklı boyutlardan değerlendiriyorsunuz. Bugün, partnerinizin sevgi dolu yaklaşımlarına kayıtsız kalmamalısınız. Onun olumlu etkilerini uzun vadede daha iyi anlayacak ve hak vereceksiniz.

28 Ocak 2014 Salı ASLAN Burcu Yorumu:

Ay'ın bulunduğu konum, para evinizi olumlu etkiliyor olsa da, maddi konularda bir o kadar da gerilimli bir gün yaşıyorsunuz. Daha çalışkan ve disiplinli hareket ederek birçok fırsatı anında değerlendiriyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatlar karşısında bocalamalar yaşamanız mümkün. Konulara müdahale etmekten vazgeçmelisiniz.

28 Ocak 2014 Salı BAŞAK Burcu Yorumu:

İkili ilişkilerinizde sorgulama geçiriyorsunuz. Karşınızdaki kişinin güçsüz yönlerine katlanmanız çok zor. Sürekli onu eleştirmekle duygusal zedelenmeler yaşayabilirsiniz. Onun zayıf yönlerine karşı toleranslı davranmakla birçok problemi aranızda çözebilirsiniz. Bugün, enerjinizi yanlış kullanmamalısınız.

28 Ocak 2014 Salı TERAZİ Burcu Yorumu:

Bilinçaltınız oldukça yüklü. Olaylara sessizce yorum yapmaktan canınız sıkılabilir. Bugün, ailenizin fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Onların sizin üzerinizde yapıcı düşünceleri size güçlü bir motivasyon kazandıracak. Eski eşyalarınızı yenilemenin tam zamanı. Anısı olan özel armağanları saklamak isteyeceksiniz.

28 Ocak 2014 Salı AKREP Burcu Yorumu:

Maddesel konularda çevre iletişiminizin önemli olduğu bir gün. Bugün, mesleki konularda başarılı olan arkadaşlarınızın işbirliğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Onlardan bazı talepleriniz olacak. Beklentilerinizin karşılığını bulmak istiyorsanız, sizin de olaylara destek vermeniz şart. Şüpheci yaklaşımlardan vazgeçmelisiniz.

28 Ocak 2014 Salı YAY Burcu Yorumu:

Düşüncelerinizde yaşadığınız karmaşalara artık bir son vermelisiniz. Toplumsal hedefleriniz oldukça yüksek. Sabırsız davranışlardan uzak kalırsanız, maddi konularda beklediğiniz sonuçları alacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz insanların olaylara yaklaşım tarzları ağır seyredebilir. Bu konuda daha sabırlı olmalısınız.

28 Ocak 2014 Salı OĞLAK Burcu Yorumu:

Kişisel cazibeniz oldukça yüksek. Venüs burcunuzda ilerliyor ve Merkür ile kavuşum yapıyor. Sözleriniz anlamlı, ifadeleriniz daha güçlü. İdealist yapınızı ortaya çıkaracak fırsatları değerlendirebileceğiniz bir gün. Gücünüzün farkındasınız. Yollarla ilgili beklediğiniz gelişmeler gündemde olacak.

28 Ocak 2014 Salı KOVA Burcu Yorumu:

Maddi konulara kısıtlamalar getirmeniz canınızı sıkabilir. Son günlerde çok fazla para harcadınız ve yeni bir bütçe yapmak zorundasınız. Bugün, birtakım para kaynaklarınızı yeniden gözden geçirmeli ve değişiklik arzunuzu tatmin etmelisiniz. Yeni iş tekliflerine hazırsınız. Kısa vade görüşmeleriniz olacak.

28 Ocak 2014 Salı BALIK Burcu Yorumu:

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Birlikte olduğunuz kişinin çekimser davranışları karşısında huzursuzluk duyabilirsiniz. Tartışmalardan uzak kalmalı ve partnerinizin davranışlarını olumlu algılamalısınız. Bugün, uzun vadeli ilişkilere kendinizi hazır hissetseniz bile, biraz beklemenizde yarar var.Boğaz bölgenizi korumalısınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0