Görüş Bildir
Haberler
20 Ocak Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Burcu Yorumları...

20 Ocak Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık Burcu Yorumları...

Astroloji uzmanları günlük, haftalık ve aylık verileri burç severler ile paylaşıyor. Gökyüzünün etkisi bugün pek çok konuda burçları tek tek uyarıyor. Astroloji meraklıları günlük burç yorumlarını her gün bir rutin halinde okuyor. Peki 20 Ocak bugün burçları neler bekliyor? Hangi burç nelere dikkat etmeli? 20 Ocak koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Astronomik olarak gök kürede yer alan on iki takım yıldızının adına burç adı verilir. Doğduğunuz aya göre bir burçlar var. Bir yılda on iki ay olduğu için de on iki burç vardır. Doğduğunuz ay, gün hatta saate göre burç yorumları yapılır. Burç yorumları ise astroloji sevenlerin her sabah rutini olmuştur.

20 Ocak Günlük Burç Yorumları

20 Ocak Günlük Burç Yorumları

Koç: Koç burcunda bugün, duygularınızı rahat bir şekilde ifade edebilmek isteyeceksiniz. İşlerinizde düzgün gitmeyen durumlar varsa bunları halletmeye çalışacaksınız. Çevrenizin desteğini alacak ve kendinize daha çok güveneceksiniz. Disiplinli olmanız gereken bazı konular ön plana çıkabilir. Bu yüzden biraz daha dikkatli olmaya çalışmalısınız.

Boğa: Boğa burcunda bugün, yapmış olduğunuz işlerin kısa süre içerisinde karşılığını alabileceksiniz. Kendinizden taviz vermek istemeyeceksiniz. Özverili yaklaştınız sayesinde egonuzu tatmin edebileceksiniz. Kariyerinizle ilgili alacak olduğunuz kararların sonuna kadar arkasında kuracaksınız.

İkizler: İkizler burcunda bugün, sizden üstün olan kişiler varsa bu konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi kanıtlamak için ekstra çaba sarf etmek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda alacak olduğunuz kararlar sayesinde kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Arkadaş ortamınızda bazı yenilikler yapmak isteyebilirsiniz.

Yengeç: Yengeç burcunda bugün, duygusal anlamda travma yaşadığınız durumlar varsa buralara yönelik yenilikler sizinle olabilir. İsteklerinizi kolaylıkla yerine getirebileceksiniz. Bugüne kadar düşündüğünüz fakat hayal edemediğiniz konular varsa bunlar üzerine de farklı bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Aslan: Aslan burcunda bugün, Ay sizin burcunuzda ilerliyor. İkili ilişkilerde kendinizi oldukça desteklenmiş hissedeceksiniz. Sizi yanlışlığa sürükleyen durumlar varsa bunlar üzerine yeni kararlar alabilirsiniz. Geçmişte yaşamış olduğunuz durumların durumlarını sorgulamak isteyebilirsiniz. Gerçekleri tespit etmeye çalışabilirsiniz.

Başak: Başak burcunda bugün, düşüncelerinizi paylaşacak, kendi içinizi rahatlatmasınız. Sizi rahatsız eden kişilerle ilişkilerinizi kesmek isteyebilirsiniz. Sınandığınızı düşündüğünüz durumlar varsa bunları düzeltmeye çalışabilirsiniz. Özgürlüğünüzün peşinden gitmek isteyeceksiniz. Kısıtlandığınızı düşündüğünüz durumlarda yeni tespitler sağlayabilirsiniz. 

Terazi: Terazi burcunda bugün, ihtiyaçlarınızı görmezden gelmemeli, gerekirse çevrenizden bu konu hakkında destek almalısınız. İşinizle ilgili yapacak olduğunuz yenilikler sayesinde maddi anlamda rahatlayacaksınız. Yatırım yapmak istediğiniz konularada zaman zaman odaklanabilirsiniz. Yeni işler yapacak ve kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız.

Akrep: Akrep burcunda bugün, huzursuzluk yaşadığınız durumların tespitini rahatlıkla yapabileceksiniz. Düşüncelerinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Herkes tarafından desteklendiğinizi bilmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Yanlış anlaşılan konular yüzünden kendinizi suçlu hissedebilirsiniz.

Yay: Yay burcunda bugün, kendinizde belli başlı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Evinizin içerisinde değiştirmek istediğiniz koşullar varsa bunlar üzerine yenilikler yapabilirsiniz. Kendinizi bir yere ait hissetmek için ailenizle konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Beklentilerinizi düşünecek bunlar üzerine kararlar alacaksınız.

Oğlak: Oğlak burcunda bugün, kendinize olan güveniniz yerine gelecek. Ertelemiş olduğunuz işleri rahatlıkla yerine getirebilirsiniz. Kşisel anlamda kendinizi geliştirmeye çalışacaksınız. Duygularınızı dile getirmek isteyecek bununla ilgili yenilikler yapacaksınız. Uzun vadeli yatırımlar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Kova: Kova burcunda bugün, işinizle ilgili yapmanız gereken durumlar ön plana çıkabilir. Kendini içinizde almanız gereken kararlar varsa bunları yakın arkadaşlarınızla konuşup fikir almak isteyebilirsiniz. Çevrenize karşı güven eksiliğini varsa bunula ilgili tatminlik yaşayacaksınız.

Balık: Balık burcunda bugün, ailenizle ilgili daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Anne veya babanızın sorunlarıyla ilgilenmek size gün içerisinde iyi gelecek. Kendinizi baskıladığınızı düşündüğünüz konular üzerine yenilikler yapmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili memnun olmadığınız durumlar varsa bunları düzeltmeye çalışacaksınız.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
42
18
17
10
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın