Görüş Bildir
Haberler
2 Ocak 2014 Perşembe Burç Yorumları

2 Ocak 2014 Perşembe Burç Yorumları

adem kara
02.01.2014 - 09:25
İçeriğin Devamı Aşağıda

2 Ocak 2014 Perşembe Burç Yorumları

2 Ocak 2014 Perşembe KOÇ Burcu Yorumu:

Sezgileniz bugün çok kuvvetli! Sizi öne çıkaracak olaylar söz konusu.Bugün szi yoarack bazı şeylerle karşılaşacaksınız.Günlük yaşantınızda eğer kendi isteklerinizi yaşam geçiremediğiniz zaman, kaprisli ve çekilmez oluyorsunuz. Burcunuz bugün sizi kaprisli yapacak.

2 Ocak 2014 Perşembe BOĞA Burcu Yorumu:

Kafanız mı karışık ? Hayert verici şekilde ince duygular içinde hareket ediyor ve çevrenizde görüştüğünüz herkese, kendilerini ifade etme şansı tanıyorsunuz.Halbuki siz çok huysuz ve inatçısınız. İnatçı yapınızı ortaya çıkarmaktan hoşlanmasanız da, yaşadığınız olayları kendi tarzınıza göre yönlendiriyorsunuz. Yine aynı yere geldik yani.

2 Ocak 2014 Perşembe İKİZLER Burcu Yorumu:

Aileniz sisi yoracak bugün ! Duygusal konularda, ailenizin üzerinizde bazı baskıcı davranışlarını hissedebileceğiniz bir gün içindesiniz. Onların haklı olabileceğini unutmamalı ve görüşlerine saygı göstermelisiniz. olaylar karışıyor, sizin de aklınız karışıyor.

2 Ocak 2014 Perşembe YENGEÇ Burcu Yorumu:

Sorunları çok büyütüyorsunuz ! Ailenizin güvenliği her şeyden çok daha fazla önemlitamam ama herşeyi bu kadar büyütürseniz, sonunda siz de altından kalkamayacaksınız.Onların bir çok sorununu gözünüzde büyüterek, olayları abartıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Anılarınızda pek tatlı görünmüyor.

2 Ocak 2014 Perşembe ASLAN Burcu Yorumu:

Siz güçlüsünüz ! Güçsüz kişilerden nefret ettiğiniz için, hedeflerinizi yüksek tutuyorsunuz. Bugün, olayları kendi açınızdan değerlendirme amacı içindesiniz. Maddesel isteklerinizde çok fazla bir artış var. Harcamaktan korktuğunuz bir gün.

2 Ocak 2014 Perşembe BAŞAK Burcu Yorumu:

Güçlü ve farlı gününüz!  Dürüstlük kavramını en iyi uygulayıcılarından biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Olaylara farklı açılardan yorum getirmeniz, sizi farklı kılarken, partnerinizin de sizinle aynı fikirde olmasını istiyorsunuz. Bugün gerçeklerden uzak, duygusallığa daha yakınsınız.

2 Ocak 2014 Perşembe TERAZİ Burcu Yorumu:

Bugün Belirsizlik sizin için ! Etrafınızda olan olaylara karşı tepkisel davranmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Temel kavramlarınızı zedeleyecek olaylara tepki vermeseniz bile,yine de bir şeyler yapmalısınız. Yoksa hep sizden gidecek.

2 Ocak 2014 Perşembe AKREP Burcu Yorumu:

Bugün gruplarla çalışın !İyi sonuç alacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz bir çok konu ilginizi çekebilir ve motivasyonunuzu hangi konudan yana kullanacağınızı şaşırabilirsiniz.Sağlığğınıza dikka edin, yoksa sonra yorulabilirsiniz.

2 Ocak 2014 Perşembe YAY Burcu Yorumu:

Duygualrınız çok gelimiş ve sizi sıkıyor ! Bulunduğunuz ortamlarda duygusal gerginlikler yaşamak istemiyorsanız, konuları farklı açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.Uykusuzluk çekmenizde sizi yoruyor olabilir. Olaylara hakim olma arzusu içinde olsanız bile, haksızlık yapmaktan kaçınıyorsunuz.

2 Ocak 2014 Perşembe OĞLAK Burcu Yorumu:

Hep tertip, hep düzen !. Gelişi güzel işlere tahammülünüz yok. Bazı geçmiş tecrübelerinizin yapacağınız işlere olan katkısını yok saymamalısınız. Bugün, kendinizi çok daha dingin ve algılama gücünüzün yüksek olduğunu hissedebiliyorsunuz. Akıllısınız!

2 Ocak 2014 Perşembe KOVA Burcu Yorumu:

Maddi talebiniz mi var ? Çalışmalarınızın karşılığı olarak, kendinize bu hakkın verilmesini istiyorsunuz.Değişiklik de istiyorsunuz. Bugün, kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz. 

2 Ocak 2014 Perşembe BALIK Burcu Yorumu:

Olayları abartmak tam da sizin işiniz. Olaylar hakkında düşüncelerinizi söylemek istiyorsanız, uygun bir zamanı beklemelisiniz. Onun sizin fikirlerinizi benimsemesi kolay olmayacaktır. Güven konusun çok önemli olduğunu anlatmak için, zamana ihtiyacınız olacak ama bu zamanı bekleyecek kadar gücünüz yok.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/gunluk-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0