Görüş Bildir
Haberler
2.ABDÜLHAMİD HAN HAKKINDA BİLİNMEYENLER 2

2.ABDÜLHAMİD HAN HAKKINDA BİLİNMEYENLER 2

17.07.2018 - 20:09

1.

1.
İçeriğin Devamı Aşağıda

2.ABDÜLHAMİD HAN HAKKINDA BİLİNMEYENLER 2

Sultan Hamid doktoru Atıf Bey'e anlatıyor.''Şehzadeliğimde bir gün büyük bir araba kazası geçirdim.

Kendimi arabadan atmaya mecbur oldum. Atarken başımı duvara mı çarptım,yoksa o sırada arabanın arkasından gelen atlı bendegandan birinin atımı çarptı. Ne oldu bilmem? Ağzımdan burnumdan kan gelmiş derhal bayılmışım. Beni almışlar en yakın eczaneye götürmüşler. Oradan da civardaki bir askeri karakoluna naklederek bir nefer yatağına yatırmışlar.eczanenin Hristiyan bir doktoru varmış.

O ilk yardım ile uğraşırken, O sırada benim hekimim Mehmet Bey de yetişmiş. Fakat ben bir türlü kendime gelememişim. Evvela bir kolumdan kan almışlar, açılamamışım. Sonra öteki kolumdan da almışlar.O zaman gözlerimi açmışım. Ancak bu suretle ölümden kurtulmuşum.Elli, altmış gün yataktan kalkamadım. 3 ay başımdan sersemlik gitmedi.Daima beynimde bir uğultu hissederdim.

Gözlerimin önünde de kıvılcımlar uçardı.O Hristiyan doktor hastalığım geçinceye kadar beni bırakmadı. Bana soğuk su tedavisi tavsiye etti.İyileştikten sonra da her gün gelir,beni alır, kayıkla denize götürür,banyo yaptırırdı. Cülusuma kadar deniz banyolarına devam ettim. Sonrasında da daima soğuk su dökünürdüm.

Kaynak: https://mcgbilgi.blogspot.com.tr/
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın