Görüş Bildir
Haberler
18 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

18 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

adem kara
18.02.2014 - 09:32
İçeriğin Devamı Aşağıda

18 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Koç burçları uzun zamandır görüşmedikleri bir akraba ya da tanıdıklarını görüp, çok sevinecekler. Mutlu ve hevesli bir gün onları bekliyor. Çevrelerindeki insanlar da onların enerjilerinden faydalanacak gibi görünüyor.Koç burcu insanları heyecanlıhareketlerinin sonucu,sakarlık yapabilirler, dikkat !

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa burcu insanları ile uzun çalışmalar yapmak isteyenler var.Çalışılması iyi ama yaşanması zor boğa bugün işlerinde başarılı olacak.Baş ağrısı gibi bir ağrı yaşayabilirler.Yemekle ilgili olarak planlar yapan boğalar, yemek meselesi için evde olay çıkarabilirler.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler burcu aklını kaçıracak kadar heyecanlı bir işi kovalayacak. Enerjisine ve o güzel kahkahalarına iyi gelecek bu iş. Arkadaşlarından birkaç  tanesi için faydalı bile olabilecek gibi.İkizlerin insan ilişkileri çok sıcak bugün.İnsanları mutlu edecek enerjiye de sahipler.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Hadi bakalım! Evden çıkma zamanı. Evde aynı şeyleri yapmaktan yoruldunuz artık. Şimdi biraz da dışarıda dolaşma, hava alma vakti.Bir iş yerinde çalışanlarda, arkadaşları ile buluşabilir akşam.Değişik hava yengeçlere iyi gelecek bugün.Bu arada parasal anlamda sıkıntıya düşmemek için, dikkatli harcama yapmayı da unutmayın.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Aslanlar birkaç gündür huzursuz zamanlar yaşıyor. Huzursuzluklarının sebebi, çevrelerindeki bazı kişiler ve onların evlilikleri.Aslanlar, bu kişilerin evlilikleri ile ilgili çok üzülüyor ve çözüm bulmak ve yardım etmek istiyor.Bu arada kendini de harap ediyor.Ve ummadıkları birinden kazık yedikleri için de ayrıca sıkıntılılar.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Başak burçları için tam da işte burası denilecek bir yer. Hayatlarının önemli bir adımını atabilirler. Eğer doğru karar verebilirlerse.Başakların uzun zamandır bekledikleri bir para meselesi de bugün çözülebilir.Çözülmezse, sıkıntılı birkaç ay sizi bekleyecek gibi görünüyor.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Teraziler bugün bir “Oh” diyecekler. Canlarının sıkıntısı geçecek ve sevdikleri bir işi yapabilecek konuma gelecekler. Bekledikleri şeylerin ilk basamağını atlamış oluyorlar.Paralarını akıllıca harcarlar ise,düzenleri de böyle rahatça gidecektir ama teraziler tutumlu olmayı hiç öğrenemeyecek gibiler.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Akrep burcu insanları bir değişiklik için ilk adımı atmış bulunuyorlar.Belki bir ev değişikliği ya da iş.Ama her ne yapacaklarsa yapsınlar, hayatlarında özel bir zamanı başlatıyorlar.Akrepler ile birlikte yaşamak çok zor ama bir o kadar da sürprizlerle dolu.Sürprizler yapacak olan Akrep, çevrelerindeki insanların sevgilerini kazanacak.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

İyi bir gün, güzel ve rahat geçeceğe benziyor. Canı sıkılacak olan birkaç kişiyi teselli edecek kadar güven içindesiniz.Anlayışlı tavrınız ile can sıkıntılarının ilacı olacak gibisiniz.Kova burçlarının içlerinin güzelliği bugün, çevrelerine ilaç olacak.Para konuları sizin için rahat aşılacak bugün.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar değişim yapmak zorundalar. Çevrelerindeki insanları azarlayıp, ben yaptım oldu demeleri artık can sıkıyor.Dengeleri oldukça bozuk.Parasal anlamda problemlerle boğuşmak zorunda kalıyorlar.Ama bu problemleri aşmaları zor. En azından insanların konuşmalarını durdurabilecek durumda değiller.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0