Görüş Bildir
Haberler
14 Şubat'ta Kolaylıkla Yapabileceğiniz Basit Ama Etkileyici 14 Saç Modeli

etiket 14 Şubat'ta Kolaylıkla Yapabileceğiniz Basit Ama Etkileyici 14 Saç Modeli

Yaklaşan Sevgililer Günü'nün romantikliğine harika gidecek kolay ve bir o kadar da şık saç modellerini sizler için derledik!

Kaynak: http://www.harpersbazaar.com/beauty/h...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yarım Toplanmış Saçlar

1. Yarım Toplanmış Saçlar

Yarım topladığınız saçlarınızı, kurdela ile bağlayabilir; günün anlam ve önemine uygun nefis romantiklikte bir saç modeli elde edebilirsiniz.

2. Tamamen Geriye Taranmış Saçlar

2. Tamamen Geriye Taranmış Saçlar

Biraz su ve birazcık da parlaklık veren saç jelini saçlarınıza uygulayın. Sonrasında tüm saçı geriye doğru tarayın. Bu model yüzünüzün güzelliğine vurgu yapacak. Bu nedenle oldukça iddialı bir makyajla tamamlayın ve imzanız ise kesinlikle kırmızı rujunuz olsun.

3. Dağınık Örgü Modeli

3. Dağınık Örgü Modeli

Saçlarınızı maşa ile hafifçe dalgalandırdıktan sonra, uca doğru hafifçe örün. Örgüyü ellerinizle hafifçe gevşetin. Örgünün ucunu ise kıyafetinizle uyumlu veya tamamen zıt renkte bir kurdela ile sabitleyin. Bu salaş görüntünün, sizi çok daha çekici kılacağını da sakın unutmayın.

4. Kabarık Balerin Topuzu

4. Kabarık Balerin Topuzu

Eğer romantik bir akşam yemeği gibi bir planınız varsa, hayat kurtaran balerin topuzu yine imdadınıza yetişecektir. Bu modeldeki en önemli nokta, topuz yapıldıktan sonra, ona hafif dağınık bir hava katabilmekte. Yani mükemmel topuzu değil, sizin güzelliğinizin önüne geçmeyecek olan topuzu yapmalısınız!

5. Biçimli Dalgalar

5. Biçimli Dalgalar

Çok dağınık ve fazla doğal görünümden hoşlanmıyorsanız da üzülmeyin. Zira bu model sizi saniyesinde eski Hollywood starlarına dönüştürecek. Kalın uçlu bir maşa yardımıyla kolaylıkla yapabileceğiniz bu modelin sırrı, dalgaların birbiri ile uyum içinde olması. Yani saçınızı her sardığınızda maşayı saç tutamlarınızda eşit sürelerde tutmaya çalışın. Saçın yapımı bittikten sonra da bol spreyle sabitlemeyi sakın unutmayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yapılmamış Havası Verilen Saçlar

6. Yapılmamış Havası Verilen Saçlar

Sanki yataktan kalkmışsınız da öyle gelmişsiniz gibi bir hava katan bu saç modeli, tarzına salaş bir hava katmak isteyen kadınlar için birebir! Saçınızı saç maşanız ya da düzleştiricinizle şekillendirin. Bunu yaparken uçlarının hafif dışa doğru olmasını sağlayın. Sonra da istediğiniz doğal görünüme ulaşana kadar ellerinizde dağıtın ve sonra da sabitleyin. Spreyi çok da abartmayın. Unutmayın bu modelin sırrı yapılmamış gibi durmasında!

7. Volümlü Saçlar

7. Volümlü Saçlar

Viktoryen dönemin romantizmini tarzınıza yansıtmak istiyorsanız, buna saçlarınızdan başlayabilirsiniz. Tek yapmanız gereken tüm saçı krepe ile kabartmak ve sonra da dilediğiniz şekli vermek!

8. Düşmüş Topuz

8. Düşmüş Topuz

Saçınızı krepe ile şekillendirdikten sonra  sol ya da sağ tarafa doğru toplayın. Sonra da bilinçli olarak bu saçı ellerinizle dağıtın. Doğallığın en büyük trend olduğu 2017'de bundan daha güzel nasıl bir model yapılabilir ki zaten!

9. Dağılmış Dalgalar

9. Dağılmış Dalgalar

Saçınızı kalın tutamlar halinde alın ve maşa ile her bir tutamı 2 saniye kadar kısa bir sürede şekillendirin. Tüm saç bittikten sonra, ellerinizle dalgaları doğallaştırın. İstediğiniz kıvama geldiğinde spreyle sabitleyin ve özel gününüzün keyfini en harikasından sürün.

10. Yandan Örgü Modeli

10. Yandan Örgü Modeli

Zamansız ve bir o kadar da havalı olan bu yandan örgü modelinin yapımı oldukça kolay! Bu model için ihtiyacınız olan tek şey ise, klasik örgüyü bilmek o kadar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Yandan Ayrılmış Saçlar

11. Yandan Ayrılmış Saçlar

Saçınıza parlaklık verecek bir jeli su yardımıyla uygulayın. Sonra saçınızı yandan ayırın. Bir parçasını kulağınızın arkasında sabitleyin. Diğer tarafı ise gerektiğince krepe ile kabartıp, parlaklık veren bir sprey ile sabitleyin. Ve bu vamp görünümü dengeleyecek doğal tonlarda bir rujla makyajınızı noktalandırın.

12. At Kuyruğu

12. At Kuyruğu

Sıradan bir at kuyruğu modelinin güzel bir makyaj sayesinde bu kadar harika duracağını tahmin eder miydiniz? Tek yapmanız gereken saçlarınıza hafif bir dalga vermek ve sonra da onu yukarıdan toplamak. Bu modelin daha profesyonel durmasını istiyorsanız, saçın bağlanma noktasını yine kendi saçınızla sarmayı ve sabitlemeyi unutmayın!

13. Yanlardan Toplanmış Helen Saçı

13. Yanlardan Toplanmış Helen Saçı

Yapımı fazlasıyla kolay olan bu saç modeli, kısa ya da uzun saç fark etmeksizin herkeste aynı romantik etkiyi yaratıyor!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
161
61
41
17
14
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ASENA

Modeller güzel de kim yapıcak bunları

Mavi Kedi

Saatlerce maşalayıp, şekillendirici boca edip ''Öylesine yaptım cınım ya'' havası verilmiş saçları hiç anlayamadım :D Özel bir gün de tercih edilecek en saçm... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Yandan Ayrılmış Saçlar ve At kuyruğu