Görüş Bildir
Haberler
14 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

14 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

adem kara
14.02.2014 - 09:29

14 Şubat 2014 Cuma Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Ummadığınız bir gün geçireceksiniz.Şans size göz kırpacak.Kişilik ve ruh olarak hazır olduğunuz şeylerle uğraşın.Beklentileriniz fazla olunca, aklınız da karışıyor ama unutmayın ki, beklentileri çok yüksektutmamalı.Yaratıcı işlerle uğraşırsanız, bugünü de ummadık şekilde kapatabilirsiniz.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Boğa burcu o kadar mutlu başlayacak ki güne, kendisi bile şaşıracak. Ama muhtemelen akşam canı sıkılabilir. Eve dönmek ona yaramayacak. Çünkü evdeki hava onun pek sevmediği bir hava olacak. Boğalar, çevrenizdeki olaylara karşı bu kadar umursamaz olmayın.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün para harcama ile, dostluk arasında ikilemde kalacak ve buruk bir mutluluk ile idare edeceksiniz.Beklediğiniz bir haber gelecek .Sağlık ile imtihan edilebileceğiniz bir gün olacak.Derin bir oh çekecek ve gece yastığa başınızı koyduğunuzda, rahatça uyuyacaksınız.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Sabırsızlıklarla dolu bir gün. Aklınızda sabır var ama fikriniz başka şey söylüyor.fazla verici, olmanızdan kaynaklanan tuhaf bir ikilem içindesiniz.Alışkanlıklarınız ve engel oluşturacak huylarınızı bir tarafa koymalısınız.Özel bir hediye alacaksınız.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Çok da kafanıza taktığınız bir şey değil. Bugün öyle normal bir gün gibi sizin için. Böyle şeylere çok takılmayacaksınız belli ki. Size gösteriş meraklısı diyenler utansın.Bu arada, aileniz ile ilgili küçük ve tatlı bir toplantı gerçekleşebilir ve siz burada çok mutlu olacaksınız.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

Bir idealiniz var ve siz bu idealin peşindeyken, başka bir şey düşünemiyorsunuz.Hayallerinizi gerçekleştirmek, en önemli şey sizin için.Maddi ve manevi meyveleri toplama zamanı. İşte o gün, tam olarak da bugün.Yapacağınız iş ile ilgili mutlu olacaksınız.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Mutluluk bugün sizin için.Sakin ve mutlu bir gün. Huzur içindesiniz.Huzurunuz sizin için bugün çok önemli ve küçük bir hediye beklerken, çok büyüğü elinize geçecek. Mutluluğunuzu bu daha da arttıracak. Terazilerin dengede kalma tarzı,karşısındakileri de mutlu edecek gibi.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Karşınızdaki insanlar sizin için çok değerli ama onların değerlerini nedense hep sonradan anlıyorsunuz.Acaba normal zamanda da biraz dikkat etseniz ve durum buralara gelmese, daha iyi olmaz mıydı ? Şans imdadınıza yetişecek ve işleriniz aniden düzelecek.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Önemli bir yatırım yapacaksınız ve bugün bunun başlangıcı ile ilgili adım atma şansınız olacak.Borçlarınız ile ilgili bir programlama yapacaksınız. Alacağınız bir hediye ile bütçeniz ağır bir yara alabilir. Parasal konular canınızı sıkacak bugün. Ama birilerinin sizi sevdiğini anladığınızda,hepsini unutacaksınız.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

Bugün yine iş var gündem de. Özel bir günmüş, filanmış sizi pek bağlamıyor.Eşleri de buna aldırmayan oğlaklar şanslı ama bugünleri bekleyen bir eşiniz ya da sevgilinizvarsa, yandınız. Bu iş meselesini, sizin burnunuzdan getirebilirler.Biraz sağınıza solunuza bakın.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Kariyerinizi düşünmekten kafanızı kaldıramayacaksınız ama, birileri sizi ayıltacak diyelim mi ? Aklınızı başınıza alıp, gerçeklerle yüzleşme zamanı.Canınızı sıkmaya çalışan biri olabilir. Eskilerden bahsederek sizin stresinizi arttırabilir ama siz bununla ilgili konuşmak bile istemiyorsunuz.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Bugün yapacaklarınız sizi ömür boyu etkileyebilir. Alacağınız bir karar, konuşacağınız bir insan, hayatınızda önemli bir yer tutacak.Gelişerek ilerleyeceğiniz bir döneme gireceksiniz.Önemli paylaşımlar içinde, adım atılması gereken güzel bir gün.İşleriniz iyi gitsin istiyorsanız, sizde biraz çabalamalısınız.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0