Görüş Bildir
Haberler
14 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

14 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

adem kara
14.01.2014 - 09:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

14 Ocak 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

14 Ocak Salı KOÇ Burcu Yorumu:

Değişime hazır bir gün içindesiniz. Bazı sorunları kafanızda yeniden kurgulayabilir ve bulunduğunuz şartlara uygun olarak şekillendirebilirsiniz. Yapacağınız çalışmalarda, farklı nitelikli kişilerin güçlerinden yaralanabilir ve işinde uzman olan arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Kendi bildiğinizden şaşmadığınız için, bazı hatalar yapabiliyorsunuz.

14 Ocak Salı BOĞA Burcu Yorumu:

Çevrenizde, sizi anlayacak arkadaşlara ihtiyacınız var. İletişim konusunda başarılı bir yapınız olmasına rağmen, gerekli donanıma sahip olmayan kişilerden uzak durmaya çalışıyorsunuz. Bugün değişime hazırsınız. Arkadaşlarınızın duygusal sorunlarına yardımcı olmak isteyebilirsiniz. Onları yargılamadan dinlemenizde fayda var.

14 Ocak Salı İKİZLER Burcu Yorumu:

Birlikte çalıştığınız kişilerin bazı farklı istekleri karşısında sizin de uyum sağlamanız gerekebilir. Başarınızı ve üstün gücünüzü uygusal bağlarınızın güçlü olduğu kişilerle çalıştığınız zaman elde ediyorsunuz. Bugün, işinizle ilgili değişimlere hazır olun ve karşılaşacağınız olaylara tepkili yaklaşmayın. Ani yol fırsatları gündemde olacak.

14 Ocak Salı YENGEÇ Burcu Yorumu:

Bugün, Ay kombinasyon burcunuz Balıkta ilerliyor ve duygusal yapınızı daha belirgin bir hale getiriyor. Kendinizle ilgili keşifler içinde olacaksınız. Ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Gitmeniz gereken bir takım yol fırsatları ortaya çıkacak. Kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Girişimci olursanız kazanacaksınız.

14 Ocak Salı ASLAN Burcu Yorumu:

Yaşadığınız olayların etkisinde kalmak istemiyorsunuz. Yaptığınız çalışmalara yaratıcılığınızı yansıttığınız zaman, başarınızın daha bir vurgulu olacağını biliyorsunuz. Çalışma hayatınızda şüpheli davranışlar içinde, çevrenizi izlemek isteyebilirsiniz.. Mesleki çalışmalarınızı sıkı bir disiplin içinde yürütmeniz sayesinde işinizde başarılı olacağınızdan şüpheniz olmasın.

14 Ocak Salı BAŞAK Burcu Yorumu:

Birlikte ortak çalışmalar yaptığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın duygusal değişimleri karşısında bocalamak istemiyorsanız, işinize hakim olmayı bilmelisiniz. Sorunlar karşısında geriye çekilmek yerine olayların üzerine gelmelisiniz. Bugün, çok daha yapıcı davranmakla çok şey kazanacaksınız.

14 Ocak Salı TERAZİ Burcu Yorumu:

Ailenizin hakim olduğu işlerde başarılı çalışmalar yapacak ve aile büyüklerinizin fikirleri doğrultusunda hareket edeceğiniz bir çalışma platformu içinde olacaksınız. Kendinize güvenseniz bile, gerekli yardımları aldığınız zaman, başarı grafiğiniz yükseliyor. Emlak ve evinizle ilgili problemleri kısa sürede çözümleyeceksiniz.

14 Ocak Salı AKREP Burcu Yorumu:

Bugün, yoğun duygu seli içinde olacaksınız. Çevrenizde ilginizi çekecek kişilerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Sizin için farklı duygular söz konusu. Cazip ve sıra dışı kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa, onula paylaşımlarınız daha fazla olacak ve birlikte keşifler yapacaksınız.

14 Ocak Salı YAY Burcu Yorumu:

Maddi konularda başlattığınız olumlu süreç devam ederken, ailenizin istekleri karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda kendinize güveniyor ve yatırımlarınız konusunda hassas davranıyorsunuz. Bazı dostlarınız sizden maddi yardım isteyebilirler. Çevresel sezgilerinizin güçlenmesi, bazı olayları kolay algılamanıza neden oluyor.

14 Ocak Salı OĞLAK Burcu Yorumu:

Burcunuzda ilerleyen, Merkür ve Venüs sayesinde güzel aktivitelerle imza atacaksınız. Kendinizi enerjik ve yoğun duygular içinde hissedebileceğiniz bir gün içindesiniz. Çevrenizde yeni tanışacağınız kişilere şans verebilirsiniz. Bugün, duygusal yönlerinizi ortaya çıkaracak, konuşmalarla gündeme gelecek ve kendinizi mutlu hissedeceksiniz. 

14 Ocak Salı KOVA Burcu Yorumu:

Güçlü sezgilerinizin daha da yoğunlaşacağı bir gün. Maddi konularda yeniliklere ihtiyacınız var. Kendinize yeni kazanç kaynakları arayışı içindesiniz. İş görüşmelerin gündeme gelmesiyle, kısa yolculuklar söz konusu olacak. Şansınızın ortaya çıkaracak fırsatlardan faydalanmalısınız. İyi niyetli yaklaşımlara her zaman açıksınız.

14 Ocak Salı BALIK Burcu Yorumu:

Fiziksel olarak aktif ve yerinde duramayan bir davranış içindesiniz. Ay, burcunuzda ilerlerken, duygusal yönlerinizi de ortaya çıkarıyor fakat Uranüs'ün etkisiyle anlaşılmaz tavırlar içindesiniz. Çok çabuk parlayabiliyor ve olayları incelemeden yargılayabiliyorsunuz. Bugün kendinizi rahatlatmaya ihtiyacınız var. Aklınız parasal konulara takılmış durumda.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0