Görüş Bildir
Haberler
13 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

13 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

yelda kahveci
13.02.2014 - 09:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

13 Şubat 2014 Perşembe Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Değişim istiyorsunuz ve bununla ilgili çalışmaya başlıyorsunuz.Bugün değişimlerin önemli bir noktasına adım atacaksınız.Parasal olarak borçlarınızı bitirme dönemine gireceksiniz.En azından adım atacaksınız.temmuz ayından sonra hayatınızın en yüksek noktası sizi bekliyor olacak. Şimdilik elinizdekilerle idare etme zamanı.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

 Sürprizler ve enerji trafiği başınızı döndürecek. Küçük bir problem yaşayabilirsiniz ama bu kadar güzellik içinde fark etmeyeceksiniz bile.Yeni bir yola gireceğiniz bu günde,leyleği havada görmüş gibi hissedeceksiniz kendinizi.Kardeşleriniz ya da yeğenleriniz ile ilgili planlarınız olacak.

 İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Sabır ve kararlılıkla bekleyeceğiniz bir gün. Uzun zamandır yaptığınız yatırımlar ile ilgili çalışmalar sizin beklediğiniz yere geldi.Para kazanmaya devam demek için, adımlar atacağınız bir gün.Önemli bir kurum ile iş yapmaya başlayabilirsiniz.Kilo ile ilgili sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Kendiniz için bir şeyler istemeye devam edin. Değişime açık olma zamanınız. Bu değişimler sizi mutlu edecek.İçinizdeki yapma ve başarma duygusu ile enerjiniz yükseklerde.Şansınız bol ve para sizi seviyor, dersek yalan söylemiş olmayız. Yazı geçirdikten sonra para konusunda daha da iyi durumda olacaksınız.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Bir amaca gizlice ve kararlılıkla yürüyorsunuz.Sizi tanıyanlar, ruhunuzdaki bu değişime şaşıracaklar.Gün içinde bir an yorgun, bir an enerjik, başka bir anda ermiş gibi davranabileceksiniz.Ruhunuz yıkanacak ve yaralarınız adeta sarılacak.Bir dönemesünger çekip, yeni bir döneme başlar gibisiniz.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül)

İdeal, hayal ve dostlar. Bugün içinde bulunacağınız üçgen bundan ibaret.Yaptığınız işlerin meyvelerini alacaksınız. Hatta bir ödül almanız bile mümkün.Birileri ile işbirliği yaparsanız, bu size kazandıracak.Aileniz ile  güzel vakit geçireceksiniz.Onları uzun zamandır ihmal etmişsiniz, sevinecekler.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Yeni bir hayat kurmanızı engelleyen ne varsa, geride bırakacaksınız.Seçim yapmak zorundasınız.Yanlış yolda direnmeyin.İstikrarsız işlere başlamaya meyletmeyin.İş probleminiz varsa,bugünlerde çözebileceksiniz ama başvuru yapmaya başlayın.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Kendinize yeni bir düzen kurmak için çalışıyorsunuz.üzerinize düşenleri yaptınız ve hala da yapıyorsunuz.Geriye dönük hatalarınızı telafi etmek için iyi bir gün.Mesela kırdığınız kalpleri onarabilirsiniz.Böyle yaparsanız rahatlayacak ve derin bir oh çekeceksiniz! Başarmanız gereken şeyler var.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Şahsi parasal işlerinizle meşgul olacaksınız. Ortaklar ile yaptığınız işler de sizin kafanızı karıştıracak.Ödenmemiş faturalar,borçlar bugün sizin stres  olmanıza da sebep olabilir.Değişen koşullara hızla adapte olacaksınız ve bir anda bunu nasıl yaptığınıza kendiniz de şaşıracaksınız.Sağlığınıza dikkat edin.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

Yeni işler ve görevler sizi bekliyor !Her türlü ilişkinizde çevrenizi genişletmek ile ilgili çalışmalara el atıyorsunuz. Hiç ummadığınız yerler ve insanlar ile birlikte olabilirsiniz. Bazı ziyaretlerde bulunabilirsiniz.Girdiğiniz ortamlarda iyi karşılanacaksınız.İnsanlar sizi seviyor.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Sınav sonucu gibi sonuçlarınız iyi görünüyor.Değişimler kariyerinizi yürütmenizi zorluyor.Disiplinli çalışma ve yeniden yapılanmanın zamanı.Sağlam ve iyi gidiyorsunuz.Ama çevrenizde kıskançlıkla sizi izleyenler var.Güçlenmeniz birilerini rahatsız etmiş olabilir.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Somut başarı ve şans bugün sizden yana.Sabırla çalışın ve hedeflerinizi belirleyin.Uzak vadeli planlarınızın, o kadar da uzak olmadığının farkına varacaksınız.Aileden birileri sorun çıkarabilir, sakın üzülmeyin.En kısa zamanda bu olayda çözülecektir.Yanlış zamanlama itibar kaybettirebilir.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0