Görüş Bildir
Haberler
11 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

11 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

adem kara
11.02.2014 - 09:14
İçeriğin Devamı Aşağıda

11 Şubat 2014 Salı Günlük Burç Yorumları

Koç Burcu - (21 Mart - 20 Nisan)

Umursamazsınız.Bugün hiçbir şeyi umursayacak durumda da değilsiniz.Arkadaşlarınız ile aranızı açmamak için biraz daha çabalasanız iyi olacak. Aile içinde bir sıkıntınız olacak.Ama bu olay çok büyümeden toparlayacaksınız.Tadilat fikri kafanızın içinden hiç çıkmıyor.

Boğa Burcu - (21 Nisan - 21 Mayıs)

Almak istediğiniz her şeyi listeleyeceksiniz. Ama bütçeniz hepsine yetmiyor. Bir de sadece sizin istekleriniz yok. Çevrenizdeki herkesin istekleri sizin probleminiz.O zaman kendi isteklerinizden biraz geri adım atma zamanı. Bu kadar rahat olamazsınız.Ticaret ile ilgili mutlu bir haber var.

İkizler Burcu - (22 Mayıs - 21 Haziran)

Neden herkes bu kadar suratsız diye düşünebilirsiniz. Sadece siz mutlu görünüyorsunuz. Ama bu sizin içinizden geliyor.İkizlerin neşeleri yine yerinde.Yeni bir işalma çabası içindesiniz ve bu  sizin için bir zıplama tahtası olacak. Uzun zamandır beklediğiniz mutlu haber bugün gelebilir.

Yengeç Burcu - (22 Haziran - 23 Temmuz)

Hayat sizin için çok değerli. Ve hayat kadar çevrenizdekilere de değer veriyorsunuz. Birilerinin koruması altında olduğunuzu hissederek mutlu olabilirsiniz.Maddi anlamdaki  kaygılarınız artık sizi üzmeyecek.Çünkü sorunlarınız toptan çözülecek gibi.

Aslan Burcu - (24 Temmuz - 21 Ağustos)

Kafanız gürültü götürmüyor.Uzun zamandır sinirlerinize dokunan biri var ve bugün onu haklayacak gibisiniz.Aslında bir süredir adeta pusuda bekliyorsunuz. Ama bu sefer açık açık konuşacaksınız.Parasal bir kaygı taşımıyorsunuz ve insanlar sizden yardım istiyorlar.Yine yardım zamanı.

Başak Burcu - (22 Ağustos - 23 Eylül

Başak burcu olanlar bugün sakin bir gün geçirecekler. Sanki her şey rutine dönmüş. Sizi rahatsız eden hiçbir şey yok. Düzenli olma kaygınızı bile rafa kaldırmış gibisiniz.Bugün sinirlerinizi aldırmış bir haldesiniz. Çevrenizdekiler de bundan memnun görünüyorlar.

Terazi Burcu - (24 Eylül - 23 Ekim)

Bir Devlet dairesinde işiniz var ve canınızı sıkıyor. Bugün sonuca vardırabilirsiniz. Teraziler bugün dengedeler. Harcamalarına da dikkat ediyorlar. Sevgi ile ilgili kafa karışıklıklarını da bir kenara bırakacak gibiler.Teraziler uysal ve sakin bir güngeçirecekler.

Akrep Burcu - (24 Ekim - 23 Kasım)

Sahiden de bu işi yapabilecek durumdasınız. Uzun zamandır kafanızın içinde örümcek ağı gibi dolaşan garip fikirleri atacaksınız. İnsanlara inanmanız lazım, bunun zamanı gelmedi mi ?Bugün başınıza gelecek bir iş ile, kıskançlıklarınızdan da sıyrılabilirsiniz.

Yay Burcu - (24 Kasım - 22 Aralık)

Yay Burçları için önemli bir gün. Kafanızdaki karışıklıklara son vereceksiniz. Aklınızın almadığı şeyler var ama olsun, her şey, de bilemezsiniz, öyle değil mi ? Hadi bakalım, uzun zamandır kafanızı kurcalayan şeyleri kafanızdan atın ve önemli olan konuya doğru odaklanın.

Oğlak Burcu - (23 Aralık - 20 Ocak) 

Hiç aklınızda olmayan işlere bulaşıyorsunuz. Gün geliyor, sizi ilgilendirmeyen şeyler ile uğraşıyorsunuz.Bu  aklınızı ve zamanınızı karmakarışık ediyor. Siz bundan daha iyi bir durumda olabilecek yaradılıştasınız ama kendi ayağınıza kendiniz çelme takıyorsunuz.Biraz daha uzak durmaya çalışın.

Kova Burcu - (21 Ocak - 19 Şubat)

Hep itiraz edip, kafa karıştırıyorsunuz ama itirazlarınız bir işe yaramayacak. Aklınız çok karışık, bazı zamanlarda ne yapacağınızı bilemiyorsunuz.Ama bu kadar soğuk ve donuk bir tavır sergilerseniz,insanlar da sizden uzaklaşacaklar.Büyük sırrınızı kimseye söylemeyin, başınızı ağrıtmasın.

Balık Burcu - (20 Şubat - 20 Mart)

Balıklar bugün neşeli bir kalabalık içine girebilirler. Ama bu neşeli kalabalık onların kafalarını da karıştıracak gibi.Çünkü hayatı zehredecek bir şeyler bulmaları çok mümkün.Bu seferlik, işin içinde bir iş olduğunu araştırmadan “Evet” deseniz,her şey çok güzel olacak.

Kaynak: http://www.kadinhaberleri.com/astrolo...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0