Görüş Bildir
Haberler
"Yolsuzluğa Asla Göz Yummayacağız"

"Yolsuzluğa Asla Göz Yummayacağız"

Derya Örgün
17.06.2014 - 09:52 Son Güncelleme: 17.06.2014 - 14:04

"Yolsuzluğa Asla Göz Yummayacağız"

Maltepe Belediyesi'nin salı günleri, geleneksel hale gelen “Halk Buluşmaları”nın bir oturumu daha gerçekleştirildi. Engelli vatandaşlarımızın sorunları ile imar, barınma, çevre konuları ve kültürel konuların ağırlıklı olarak tartışılıp konuşulduğu toplantıya, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de katıldı.

Maltepe Belediyesi Ana Hizmet binasında sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen toplantıya gelen Başkan Ali Kılıç, vatandaşlarla tek tek tokalaşıp, onlarla kahvaltı sofrasına oturdu. Buluşmada yaşlı bir vatandaşın, “Sivrisinekler bizi yedi bitirdi Başkanım, siz de onları ilaçlayarak yiyin bitirin” sözleri, katılımcıları gülümsetti.

“CIMBIZLA AYIKLAYACAĞIZ'

Vatandaşın sorunlarını dile getirmesinden sonra mikrofonu eline alan Başkan Kılıç, konuşmasında bazı vatandaşların dile getirdiği yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak sert çıkarak, şunları kaydetti:

“Bugünkü toplantının ana konusu belediyedeki yolsuzluk. Bu belediyede içeride ya da dışarıda sizlerden irili ufaklı para talep edenleri, sorumlu vatandaş olma bilinciyle bana bildirmenizi rica ediyorum. İş bitirme, dosya bekletme olarak sizden bir şeyler talep ediliyorsa, bunlara asla göz yummam. İlgili kişiler kimse soruşturma başlatacağız. Bizim adımıza fırınlara giderek, para toplayanlar olduğunu biliyoruz. Onları adeta cımbızla ayıklar gibi ayıklayacağız. Bunları yapanlar bedellerini ağır ödeyecek.”

“İBADETHANELERE YARDIMLAR HIZ KESMEYECEK”

İbadethanelerin tadilatı noktasında desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür edenlere ve katılımcılara seslenen Kılıç, “İbadethanelerimizin eksikleri konusunda belediye olarak elimizden ne geliyorsa yapacağız, bu konuda hız kesmeyeceğiz. Temizlik noktasında desteklerimiz devam edecek” dedi. Belediyede çalışan personelin bazı vatandaşları azarladığı şikayetleri üzerine Kılıç, “Bazen sinirler gerilebiliyor ama biz sizin vergilerinizden maaşımız alıyoruz. Hiçbir personelin sizi azarlama yetkisi yok” açıklamasında bulundu.

ÖĞÜT’TEN KILIÇ’A TEŞEKKÜR VE TEBRİK

Toplantıda, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de bir konuşma yaptı. Öğüt, “Bu toplantıyı gerçekleştirdiği için Başkanımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Aslında Başkan bizi büyük bir yükten kurtarıyor. Eğer halkımız yerelde sorunun çözemezse, milletvekillerine geliyor. İlçe başkanıyken yaptığım ve benim de özlediğim bu toplantıları devam ettirdiği için sayın Başkan’ı tebrik ediyorum. Maltepe’yi ikinci kez emin ellere, yani bizlere teslim ettiğiniz için sizlere de teşekkür ediyorum. Emanete asla hıyanet etmeyeceğiz” diye konuştu.

Toplantı sonunda Başkan Ali Kılıç’a, kültürel çalışmalarından ve desteklerinden ötürü Erzincan Otlukbeli Ördekhacı Köyü Derneği tarafından plaket takdim edildi. (17.06.2014)

Kaynak: http://www.maltepe.bel.tr/haber/yolsu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0