Görüş Bildir
Haberler
"Twitter ile Yeniden Doğdum"

"Twitter ile Yeniden Doğdum"

Batuhan
17.10.2014 - 15:31 Son Güncelleme: 17.10.2014 - 16:32

Twıtter'daki esprili ve muhalif paylaşımları ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan şarkıcı Atilla Taş, 'Twitter bana kendi medyamı oluşturma imkanı verdi.

Twıtter'daki esprili ve muhalif paylaşımları ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan şarkıcı Atilla Taş, 'Twitter bana kendi medyamı oluşturma imkanı verdi. Küllerimden tekrardan doğdum. Kariyerimi müzik alanında devam ettirmesem de sosyal medyada kendime bir yer açtım' diye belirtti .

Atilla Taş, İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde (İEÜ) Medya Kulübü ile Medya ve İletişimciler Derneği tarafından yapılan 2. Medya Günleri çerçevesinde yapılan  'Sosyal Medya Kullanımı' başlıklı söyleşiye yer aldı . İEÜ Konferans Salonu'ndaki söyleşiye ilgi yoğun oldu. Bir Twitter fenomeni haline gelen Taş, 'Kariyerim hemen hemen sıfırı tüketmişti. Kariyer olarak bitmiş bir adamdım. Albümleri satmayan, konserlerine kimse gelmeyen kariyer olarak gerçekten yerin dibini görmüş bir insan olarak karşınızda duruyorum. Twitter bana kendi medyamı oluşturma imkanı verdi. Kendine ilişkin bir televizyonunun, gazeten, yerin var. Bunu iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Küllerimden tekrardan doğdum. Kariyerimi müzik alanında devam ettirmesem de sosyal medyada kendime bir yer açtım' diye belirtti .

Twitter'da ilk başlarda Atilla Taş olarak bulunmadığını, kendisine yönelik çok fazla çok büyük bir önyargı olduğunu  ifade eden Taş, bu alandaki potansiyeli keşfettiğini belirtti . Gerçek kimliğini açıklayınca takipçi sayısının 1500'lerden 300'lere dek düştüğünü ifade eden Taş, ' Olağanüstü bir ön yargı vardı. Siyasi tweetler atmıyordum. Gezi vakaları esnasında 'Taksim'de bu kadar biber gazına ihtiyaç yok. Ben bir konser versem kimse kalmazdı, vatandaşlar dağılırdı' tweetimin peşinden ön yargılarda çok büyük kırılmalar oldu. İnsanlar kendimle alay ettiğimi gördü' diye açıkladı .

İnsanların kendisiyle alakalı ön yargılarını giderdiğini ifade eden Taş, 'Kendinizle dalga geçerseniz insanların elinden bu zevki almış oluyorsunuz. İnsanlar sizinle dalga geçmekten keyif almıyorlar. Bugüne dek sosyal medyada bana edilen küfür kimseye edilmemiştir. Şayet bunun yanında çok fazla da sevenim var. Üzgünüm fakat çok fazla da hesap kapattırdım. Türkiye'nin yer aldığı politik durum maalesef bazı şeylere seyirci kalmamıza mani oluyor. İronik yaklaşıyorum' diye belirtti . 

Türk Time

Kaynak: http://www.turktime.com/haber/Atilla-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0