Görüş Bildir
Haberler
'Başkanlık Tayyip Erdoğan Varken Değil, Yokken İhtiyaç Olan Bir Sistem'

'Başkanlık Tayyip Erdoğan Varken Değil, Yokken İhtiyaç Olan Bir Sistem'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Türkiye’nin başkanlık sistemine Tayyip Erdoğan varken değil, asıl yokken ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti Çanakkale milletvekili adayının seçim çalışmalarına destek vermek ve Gümüşçay belde başkanlığı seçim bürosunun açılışını yapmak için katıldığı toplantıda konuşan Bilal Erdoğan,'Başkanlık sistemi nedir? Koalisyonsuz sistemdir. Başkanlık sistemi, Tayyip Erdoğan varken değil, Tayyip Erdoğan yokken ihtiyacımız olan bir sistem' dedi.

Bu seçim sisteminin ‘koalisyon üreten bir seçim sistemi’ olduğunu ifade eden Bilal Erdoğan, “Türkiye tarihinde Tayyip Erdoğan’dan önce koalisyonsuz dönemler 10 yıl sürüyor muydu? Sürmüyordu. Tayyip Erdoğan’dan sonra da koalisyonların olmaması için oy vereceğiz” diye konuştu.

'Hesabını öbür tarafta soracağım'

Bugüne kadar kendisine bir çok iftira atıldığını söyleyen Bilal Erdoğan, 'Ne iftira atarlarsa atsınlar. Bakın ben bugün Gümüşçay’dayım. Buradayım, ortadayım. Ne iftira ne yalan, atmadıklarını bırakmadılar. Ben yine vakıf faaliyetleriyle uğraşacağım, yine yurt işi yapacağım, yine okul işi, eğitim işi yapacağım. Ben hesabımı öte tarafta soracağım. Çünkü biz, gerçek mahkemenin öbür tarafta olduğuna inanmış insanlarız' dedi.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0