Görüş Bildir
Haberler
'Söz Veriyorum Geri Döneceğim'

'Söz Veriyorum Geri Döneceğim'

Batuhan
18.02.2014 - 13:18

'Söz Veriyorum Geri Döneceğim'

Bursaspor'un Arjantinli golcüsü Pablo Martin Batalla, yeşil-beyazlı takımdan üzülerek ayrıldığını belirterek, bir gün mutlaka geri döneceğini söyledi.

Çin’in Beijing Gouan takımına transfer olan Pablo Martin Batalla, Bursa Hakimiyet gazetesine açıklamalarda bulundu.

Bursaspor'u evi gibi gördüğünü dile getiren Batalla, 'Üzüntülü bir durum içerisindeyim. Ancak 4 senede yaptıklarımla gurur duyuyorum. Gidiş nedenimi basın toplantısında açıklamıştım. Daum’un sistemine uymadığımı düşündüm. Projenin içine ait olmadığımı hissettim ve bu kararı verdim. Hala bir sebep aranıyor. Sivas’ta yaşananlar söyleniyor. Bu gidişim sözcüklerle alakalı değil” dedi.

'ONURLU VE GURURLUYUM'

Arjantinli futbolcu Batalla, yeşil-beyazlı kulüple olan sözleşmesini 3 ay önce 4 yıllığına uzattığını hatırlatarak, 'Bütün dileğim Bursaspor’da kalmaktı. Futbol böyle bir şey işte. Kimseyle tartışmam olmadı. Kavgam olmadı. Üzüntülü ayrılıyorum. Yaralı değilim, ama üzüntülüyüm. 4 yıl çok muhteşemdi. Takıma en iyi şekilde performansımı verdiğimi düşünüyorum. O yüzden sakin bir şekilde ayrılıyorum. Tabii ki üzüntülüyüm ama oynadığım sürece onurlu ve gururluydum' diye konuştu.

Çin kulübüne imza attığı anda hissettiklerini anlatan Batalla, 'Yeni bir macera için son derece motivasyon doluyum. Türkiye’ye geldiğimde de pek bilgim yoktu. Kendimi hep bu şekilde konsantre ediyorum. Zorluklara da alışığım. Buraya nasıl alıştıysam Çin’e de alışmak zorundayım” ifadelerini kullandı.

' SÖZ VERİYORUM, GERİ DÖNECEĞİM'

Bir gün Bursaspor'a geri döneceğini kaydeden Batalla, “Her zaman söylediğim gibi onlar nasıl hissediyorsa ben de öyle hissediyorum. Hatta daha fazlasını hissediyorum. Ben bu kararı aldığımda her iki taraf da üzüldü. Ama bu kararımı her iki taraf için de en doğrusu olduğu için verdim. Ne zaman olursa olsun muhakkak döneceğim. Futbolcu olarak da taraftar olarak da dönebilirim. Ama söz veriyorum bir gün döneceğim. Bana olan sevgilerine nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Şükran duyuyorum” diye konuştu.

'İKİNCİ İSMİM İBRAHİM YAZICI OLACAKTI'

Batalla, Bursaspor formasıyla 4,5 yıl boyunca çok önemli şeyler yaşadığını ancak şampiyonluğu unutamayacağını söyledi. Batalla, merhum başkan İbrahim Yazıcı'yı asla unutmayacağını dile getirerek, “Türk vatandaşlığına geçseydim kendi adımı kullanacaktım. İkinci isim olarak beni Bursaspor’a getiren yaşamını yitiren başkanımız İbrahim Yazıcı’nın ismini alacaktım” dedi. Arjantinli futbolcu Batalla, bu gece 00.50'de Çin'e gitmesi bekleniyor.

Radyospor 

Kaynak: http://www.radyospor.com/Futbol/17376...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın