Görüş Bildir
Haberler
"Sahaya Çıkıp Selfie Yapmayacağız"

"Sahaya Çıkıp Selfie Yapmayacağız"

Batuhan
18.08.2014 - 17:32

"Sahaya Çıkıp Selfie Yapmayacağız"

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal ile oynanacak play-off turu ilk maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İşte Hırvat teknik adamın açıklamaları:

'Maçın önemini biliyoruz, rakibi çok iyi tanıyoruz. Asla pes etmeyeceğiz, çok büyük bir maç oynayacağız; elimizden geleni yapacağız. Arsenal, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri ama bizim de bir hayalimiz var.

Gökhan Töre ile ilgili kararı yarın vereceğiz. Atiba ise bizim anahtar oyuncumuz, çok önemli bir görevi var. Tam olarak hazır değil; oynama şansı yüzde 50. Hazırlıklarımızı Atiba oynamayacakmış gibi yapıyoruz. Oynama olasılığı var ancak yarın belli olacak.

Arsenal'e karşı West Ham formasıyla 2-2'lik beraberlik almıştık. Şu ana kadar görev yaptığım diğer takımlarda Arsenal'e karşı kazanamamış olmam yarınki maç için hiçbir şey ifade etmiyor.

Belki Alman futbolcularını kullanamıyorlar ama Arsenal yarın bizim karşımıza hazır olarak çıkacaktır. Arsene Wenger'i 15 yıldır tanıyorum; tam bir rol modelidir. Hiçbir kulübü rencide edecek açıklama yapmaz.

Onlar favori olabilirler ama biz onların gönlünü yapmayacağız. Futbolcularımız sahada Sanchez, Arteta ile selfie yapmayacaklar. Maça forma değiştirmek için çıkmayacağız. Bizim bir planımız var. Asla pes etmeyeceğiz. Sahaya çıkıp savaşacağız. Teslim olmayacağız ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız'

Haber Türk

Kaynak: http://spor.haberturk.com/futbol/habe...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0