Görüş Bildir
Haberler
"Neymar Dünyanın En İyisi Olabilir"

"Neymar Dünyanın En İyisi Olabilir"

Fatih
06.05.2014 - 22:45

"Neymar Dünyanın En İyisi Olabilir"

Real Madrid'in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, Barcelona'nın sezon başında Santos'tan transfer ettiği Neymar'ın gelecekte dünyanın en iyi futbolcusu olabileceğini söyledi.

La Liga'daki büyük rekabete rağmen, Real Madrid'li Cristiano Ronaldo Brezilyalı Neymar'ın gelecekte dünyanın yıldız futbolcularından birine dönüşebileceğini söyledi.

Cristiano Ronaldo SporTV News 'a yaptığı açıklamalarda 'Son zamanlarda yaptıklarıyla müthiş bir kariyere sahip olacağının sinyallerini verdi. Barcelona'ya adaptasyon sürecinin ilk zamanlarının kolay geçtiği söylenemez, ama dünyadaki en iyi oyunculardan biri olacağına hiç şüphe yok.' şeklinde konuşurak Brezilyalı futbolcuyu övdü. -

Harika bir sezon geçiren yıldız futbolcu, ülkesinin Dünya Kupası şanslarını da değerlendirdi. Cristiano Ronaldo 'Portekiz Milli Takımı olarak favori değiliz, fakat elimizden geleni yapacağız. Zorlu bir grup olduğunun farkındayız, bana göre tüm gruplar içerisinde en zor olanı. Adım adım ilerlemeliyiz, Almanya'ya karşı büyük bir maç oynayacağız, sonrasında ise Gana ve Amerika'yla. Sonra neler olur hep birlikte göreceğiz' diyerek sözlerini noktaladı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın