Görüş Bildir
Haberler
"Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"

"Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"

Fatih UZUN
19.01.2014 - 18:04
İçeriğin Devamı Aşağıda

Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez

Bakan Zeybekçi, 17 Aralık operasyonunu değerlendirirken çok sert ifadelerde bulundu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'deki ziyaretleri kapsamında sabah saatlerinde Kömürcüoğlu Uluslararası Taş Heykel Kolonisi Sergisi'nin Denizli Belediyesi önündeki açılışına katıldı. Açılışta, 'Çakalların duası asla geçmeyecek. Kimin sözü hatırlamıyorum, ancak güzel söylenmiş, 'Köpekler istedi diye atlar ölmez.' Kardeş eliyle bir şey yapmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacak.' dedi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan danışma kurulunda konuşan Bakan Zeybekci, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 2000'li yılların başlarında yaşanan olayları kimsenin unutmaması gerektiğini belirten Bakan Zeybekci, şöyle konuştu: 'O yıllarda dünyada ortalık gayet sakindi. Her şey yerli yerindeydi. Dünya kalkınma rekorları kırıyordu. Biz ülkemize özel bir kriz yaşadık. Birbirine anayasa atanlar yüzünden bu ülkede gecede yüzde 7 bine varan faizler oldu. Yüzde 60 enflasyon gördük. IMF'nin kapılarında dilenci hale geldik. IMF şefleri ülkemize gelerek neler yaptılar. Bunlar artık geride kaldı.''

Her kim bu milletin ve yetimin hakkına el uzattı. Onun gereği sonuna kadar yapılmalı. Biz bunun arkasındayız sonuna kadar. Ancak, niyet o değil. İki yıldır yapılan çalışmalar var. Takipler var, dinlenme var. Bunları yaparken gereğini yapmayacaksın. Birbiriyle alakalı olmayan konuları bir araya getirip bir torbaya koyup buna çete diyeceksin. Bizim aslanlığımızdan şüphemiz yok da çakallar kendilerini aslan zannediyor. Çakal sen şöylesin böylesin diye diye kendini bir şey zannedermiş. Aslanın karşısında ise hemen susuyorlar. Bu ülkede yaşanılanlardan dolayı sakın tedirginliğe düşmeyin.

Rüzgar yalçın dağlardan ne koparırsa bunlar da bizden bunu koparır. Ekonomimiz o kadar güçlü ki. Onlar ne yaparsa yapsın bu ülkede siyasi istikrar devam edecek. Çakalların duası asla geçmeyecek. Kimin sözü hatırlamıyorum, ancak güzel söylenmiş, 'Köpekler istedi diye atlar ölmez.' Kardeş eliyle bir şey yapmaya çalışanların hevesleri kursaklarında kalacak.

Kaynak: http://www.ensonhaber.com/nihat-zeybe...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0