Görüş Bildir
Haberler
“Kızlar Kaka Yapmaz” Şehir Efsanesini Gerçeğe Dönüştürmeye Var mısınız?

“Kızlar Kaka Yapmaz” Şehir Efsanesini Gerçeğe Dönüştürmeye Var mısınız?

Merve Ç.
29.09.2015 - 12:06

O nasıl olacak şimdi, manyak mısın sen? dediğinizi duyar gibiyim. Hoş, bana her halükarda manyak, sapık, deli, çatlak, vs. diyorsunuz ama olsun, yine de size bunu ispatlamak niyetindeyim. Gelin “kızlar kaka yapmaz” olayını perçinleyelim. 

Belki gerçek bir ürün olduğuna inanmayanlarınız olabilir diye burada dursun bu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadınların kaka yapmadığını ispatlama fikri nerede, nasıl ve neden ortaya çıkmış olabilir? Aslında öyle bir şey yok, bu sadece kadınların tuvaletten çıktıktan sonra arkalarında bıraktıkları esanstan (!) erkekler kadar gurur duymamasından kaynaklanan bir ihtiyaç.

"Suzy Batiz" bu ihtiyacı derinden hisseden bir kadın.

"Suzy Batiz" bu ihtiyacı derinden hisseden bir kadın.

Yıllarca tuvalet kokularına bir servet harcayan, ancak kesinlikle istediği verimi alamayan Suzy neden ben böyle bir ürün bulmuyorum ki? diye düşünüp yola koyulmuş.

Aslında bu sadece Suzy’nin ve hatta sadece kadınların yaşadığı bir sorun değil.

Sevgilinizin evinde, gittiğiniz bir ev partisinde, ofiste, vs. tuvalete rahatça gidip kakanızı yapabiliyor musunuz? Mümkün değil, arkanızda bırakacaklarınızı, sizden sonra tuvalete girecek kişinin sizin hakkınızda neler düşüneceğini aklınıza getirdikçe siz de kabız olmuyor musunuz?

İşte bütün bunlar Suzy’yi de kabız etmiş olacak ki tamamen doğal, alkolsüz, parabensiz, doğa için zehirli hiçbir katkı bulundurmayan bu ürünü tasarlama derdine düşmüş.

Poo Pourri’yi geliştirme aşamasında kafasında tek bir şey varmış Suzy’nin: “Evet, kaka yapıyoruz ve kokuyor!”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunu kabul edince de geriye sadece bu soruna çözüm bulmak kalmış. Suzy, esansiyel yağlar konusundaki uzmanlığını, bu konuya mutlaka bir çözüm bulmalıyım tutkusuyla birleştirince ortaya Poo-Pourri çıkmış.

Peki nasıl çalışıyor bu ürün? O kadar basit ki şaşarsınız, sadece kakanızı yapmadan önce klozetin içindeki suyun üzerine sıkıyorsunuz. Ürün su üzerinde altına giren şeyi hapseden bir tabaka oluşturuyor.

Vee, kakanızı yaptığınızda düşen arkadaş bu tabakaya çarpar çarpmaz koku tüm odayı dolduruyor ve ayrıldığınız arkadaşın kokusunu klozetin içerisine hapsediyor… Sanki hiç kaka yapmamışsınız gibi.

Birçok seçenek sunuyor size, lavanta.

Limon.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahar tazeliği, vs.

Yapmanız gereken sadece çantanıza, cebinize, vs. atıp çıkmak. Artık her yerde gönlünüzce kaka yapabilir ve ne olacak şimdi? diye düşünmekten kurtulabilirsiniz.

Kullanıcıları da Poo-Pourri'den oldukça memnun, bakın bu kadın En iyi icat dediğ Poo-Pourri stoku yapmayı düşünüyor.

Jennifer ise her tuvalete bir tane konulması gerekli diye çağrıda bulunmuş.

Sadece bu kadar mı? Elbette hayır. Bakın Mary Anne Craft ne demiş: Bu tahminimce bugüne kadar bulunmuş en iyi ve en faydalı ürün ve gerçekten işe yarıyor! Peki Gilbert L. Caldwell ne demiş: Kendinize ve iş arkadaşlarınızı bir iyilik yapın ve bundan alın. Patricia ise noktayı koymuş: Ne söylüyorsa, aynısını yapıyor, kesinlikle hayal kırıklığına uğramayacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görüldüğü gibi ürün vadettiğini yerine getiren, kızlar kaka yapmaz algısını yerleştirmeye kararlı, size ve çevrenizdekilere inanılmaz rahatlık sağlayan bir ürün. Artık tuvaleti sprey ile yıkamaya, klozete sıvı sabun döküp sifonu çekmeye, parfümünüzün yarısını tuvalete harcamaya son. Poo-Pourri ile sanki hiç s.çmamışsınız gibi.

Herkesin harika bir buluş olduğu konusunda hemfikir olduğu Poo-Pourri ile sizin de hayatınız değişsin.

Kadın, erkek, doktor, itfaiyeci, vs. hiç fark etmez...

Ama çok da abartmayın yine de...

Müthiş İngiliz aksanı ile gönülleri fetheden hanım kıza kulak vermek isteyenleri de buraya alalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
95
39
25
11
4
1