Görüş Bildir
Haberler
"Kaybedince Hiç Çekilmiyorum"

"Kaybedince Hiç Çekilmiyorum"

Fatih
21.01.2014 - 23:32

"Kaybedince Hiç Çekilmiyorum"

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo, bir maçı kaybettiğinde kötü açıklamalar yaptığını kabul etti.

Real Madrid 'in yıldız golcüsü Cristiano Ronaldo , kaybettiği zaman hiç çekilmediğini ve iyi bir kaybeden olmadığını söyledi.

Son Ballon d'Or'u kazanan Portekizli yıldız, daha önce 'genç, zengin ve yakışıklı' olduğu için kıskanıldığını söylemişti. Bu lafının ardından pişman olduğunu söyleyen Ronaldo, France Football'a verdiği demeçte 'Daha önce kıskanıldığıma dair yanlış bir açıklama yapmıştım. Gol atamadığım bir maçın ardından böyle konuşmuştum. Çok çekişmeci bir karakterim var ve kaybetmeyi hiç sevmiyorum.' dedi.

Hem kulübüyle hem de Portekiz Milli Takımı'yla en iyi olmak istediğini söyleyen Portekizli, 'Bu sebeple bazen yanlış anlaşılacak şeyler söyleyebiliyorum. Yaşlandıkça hatalarınızdan ders çıkarıyor ve öğreniyorsunuz. Ben de bir insanım. Etten ve kemiktenim. Ben de seviniyorum ve ağlıyorum. İnsanlar beni her zaman anlayamıyorlar.' diye konuştu.

RAKİP TARAFTARLARIN KIZGINLIĞINI ANLIYORUM

Deplasmanlara çıktıklarında rakip taraftarların kızgınlığını hissettiğini söyleyen Portekizli, 'Beni karşılama şekilleri pek dostça değil. Ama buna artık alıştım. Gerçi son zamanlarda bu hakaretler artık anneme değil sadece bana. Yani gelişme var. Benim yaşam tarzım da kolay değil. Genelde bilinmedik ve sessiz yerlere gidiyorum. Futbol hayatımdan sonra keyfime bakacağım.' ifadelerini kullandı.

Portekizli yıldız, Ballon d'Or'u kazanmış ve son olarak Ribery'nin imalı yorumlarına hedef olmuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın