Görüş Bildir
Haberler
'IŞİD'e Katılan' Kadından Kocasına Mesaj: 'Bari Kapalı Resmi Verseydin'

'IŞİD'e Katılan' Kadından Kocasına Mesaj: 'Bari Kapalı Resmi Verseydin'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karaman'da 2 yaşındaki oğlu ile birlikte IŞİD'e katıldığı iddia edilen Hülya Tuba Bozkurt, WhatsApp'tan mesaj gönderdiği eşine, hakkında haber yaptırdığı için sitem etti, 'bari fotoğraflar kapalı olsaydı' diye yazdı.

Ramazan Bozkurt, yaklaşık 8 aydır ayrı yaşadığı eşi Hülya Tuba Bozkurt'un, yaklaşık 1 hafta önce 2 yaşındaki oğlu Yiğit Alp'i de yanına alıp terör örgütü IŞİD'e katıldığını belirterek, sesini duyurmak ve oğluna kavuşmak için Başbakan'dan yardım istemişti. Haberin medyada yayınlanması üzerine şu an Suriye'nin Rakka kentinde olduğu belirtilen Hülya Tuba Bozkurt, eşi Ramazan Bozkurt'a cep telefonundan, 'WhatsApp' mesajı gönderdi. Çocuğun durumunun iyi olduğu belirtilen mesajda Hülya Tuba Bozkurt, eşine, hakkında haber yaptırdığı içinde tepki gösterdi.

Mesajında, yayınlanan haberlerde açık giyimli fotoğraflarının olmasına kızan Bozkurt, 'Açık resim, barı kapalı olsaydı' dedi.

Bu mesajı alan Ramazan Bozkurt da, 'Ben özellikle çocuğuma kavuşmak istiyorum. Sesimi duyurmak istedim. Eşim şu an peçe ve siyah çarşaf giymiş. Bu fotoğrafları da kayınvalideme göndermiş. Ben de bu fotoğraflarla birlikte eşimin daha önce kendi Facebook hesabından da yayınladığı fotoğrafları basınla paylaştım. Benim tek amacım çocuğuma kavuşmak' dedi.

Muammer Şen / DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
23
21
14
2
2
1