Görüş Bildir
Haberler
"HDP Mitingindeki Patlamayla İlgili Olarak 1 Kişi Gözaltına Alındı"

"HDP Mitingindeki Patlamayla İlgili Olarak 1 Kişi Gözaltına Alındı"

Batuhan
07.06.2015 - 11:21
İçeriğin Devamı Aşağıda

Başbakan Ahmet Davutoğlu, oy kullanacağı okula yürüyerek geldi ve yolda çocuklarla sohbet etti.

Davutoğlu, Şükrü Dokruk Kız İmam Hatip Lisesi'nde 2248 No'lu sandıkta oyunu kullandı.

Başbakan kısaca şunları söyledi:

'VATANDAŞLARIMA TAVSİYEDE BULUNMAK İSTİYORUM'

Ülkemiz, halkımız, insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. Ülkenin kaderini belirleyecek bir karar. Herkesin oyunu kullanması vatandaşlık görevi. Şuana kadar olumsuz gelişme olmadı. Vatandaşlarıma tavsiyede bulunmak istiyorum. Birbirlerine tebessüm ederek kanaatlerini belirtsinler. Demokrasi şöleni halinde bugünü tamamlayacağımızı düşünüyorum.

HDP MİTİNGİNE SALDIRI

Öyle anlar vardır ki insanların iç dünyası harekete geçer ve sadece insani yönü ile konuşurlar. Haberi alır almaz kınadık. Sayın Demirtaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için aradk ama sanırım meşguldüler ki dönüş olmadı. Bu insani görev. Türkiye’de seçim süreci yürürken hangi partiye olursa olsun böyle olumsuzluklarda tedbir almak durumundayız.Olayın aydınlatılması için gerekli tüm talimatları verdim. Bu kirli eli ortaya çıkartacağız.Dün gece bu olayla ilgili bir zanlı yakalanmıştır. Bağlantılarını ve geçmişini araştırmalar talimatını verdik. Şimdi ismini açıklamıyoruz. Bu işin kökenine kadar ineceğiz. Bu demokrasiye saldırıdır. Adalete teslim etmeye kararlıyız.

'NETİCE NE OLURSA OLSUN HALKIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ'

Akşama kadar Konya'da olacağız. Akşam Ankara'da olacağız. Başbakan olarak, Ak Parti Genel Başkanı olarak milleitmize ilk açıklamayı yapmak görevimdir. Netice ne olursa olsun halkımızla paylaşayacağız.

Haber Türk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0