Görüş Bildir
Haberler
"Gökhan Töre Hayatım ve Kariyerimle Oynadı"

"Gökhan Töre Hayatım ve Kariyerimle Oynadı"

Batuhan
26.03.2015 - 11:50

Bayer Leverkusen'de forma giyen milli futbolcu Ömer Toprak, davet edilmesine rağmen milli takım kampına katılmamasının nedeni hakkında konuştu. Almanya'nın Süddeutsche Zeitung gazetesine açıklamalarda bulunan Toprak, 'Gökhan Töre kariyerimle ve hayatımla oynadı' dedi.

Milli Takım Direktörü Fatih Terim tarafından Hollanda kampına katılması için yapılan davete, çok istemesine rağmen katılmadığını kaydeden Toprak, nedeninin Gökhan Töre ile yaşadığı sorun olduğunu söyledi. 'Ben de Amsterdam'da sahada olmak isterdim. Ancak bu koşullar altında Türkiye adına oynamam mümkün değil' diyen Toprak, kampa katılmama kararının düşünerek alınmış bir karar olduğunu dile getirdi.

Yaşanan silah olayına ilişkin ayrıntı vermemekle birlikte, çok korktuğunu dile getiren Toprak, 'Gökhan Töre, hayatımla ve kariyerimle oynadı' ifadesini kullandı.

Hakan Calhanoğlu'nun milli takıma katılması ve oynayacak olmasının kendi kararı olduğunu da belirten Toprak, 'Bu Hakan'ın kararı. Ben de kendi kararımı verdim' diye konuştu.

Milli takımda bundan sonra oynayıp oynamama konusunda hiçbir ifade kullanmayan Toprak, 'Ben sahaya çıktığımda bütün oyuncuların güvenini hissetmek isterim. Eğer bu his yoksa, hiçbir şeyin anlamı yok' görüşlerine yer verdi.

Ahmet YILDIRIM/DORTMUND, DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0