Görüş Bildir
Haberler
"Galatasaray Bir Puana Sevinmeli"

"Galatasaray Bir Puana Sevinmeli"

Fatih
26.12.2014 - 22:43

Gençlerbirliği cephesi, Galatasaray karşısında galibiyeti kaçırdıklarına yanıyor. 

Galatasaray ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy , üç puanı kaçıran taraf olduklarını ve sarı kırmızılı rakiplerinin bir puandan dolayı mutlu olması gerektiğini belirtti.

Galibiyeti kaçıran taraf olduklarını vurgulayan Şensoy, maçtan sonra verdiği demeçte, 'Tipik bir lig maçı oldu. Üç aydır bu oyuncu grubuyla çalışarak yükselen bir performans grafiği yakaladık. Maç berabere bitti ama yüzde 51 biz hak ettik. Galatasaray bir puan aldığı için sevinmeli.' şeklinde konuştu.

Sarı kırmızılıların en ufak hatayı bile affetmediğinin altını çizerek, 'Galatasaray, büyük takım en ufak hatayı cezalandırır. İlk hatamızda kontra ataktan golü yedik. Hafta içinde çok iyi çalışıp hazırlanmıştık.' dedi.

Takımın genel hedefiyle ilgili olarak, 'Hedefimiz 20 puandı ama şimdiden 21 puana ulaştık. Sonraki iki maçta toplayacağımız puanlar ekstra olacak. Keşke ligin ilk yarısı biraz daha uzun olsaydı da böyle devam etseydik.' açıklamalarında bulundu.

AHMET ÇALIK: 'GALİP DE GELEBİLİRDİK'

Ahmet Çalık, maçla ilgili görüşlerini, 'Bir puan büyük takıma karşı güzel ama galip de gelebilirdik. Net pozisyonlarımız vardı. Baştan sona kompakt bir şekilde oynadık. Haftaya kazanıp devre arasına güzel bir şekilde girmek istiyoruz. Her maç öncesinde galibiyet için çıkıyoruz. Evimizde 7-8 haftadır kaybetmiyoruz. Bugün de bir puan aldık.' şeklinde dile getirdi.

RAMAZAN: 'ÜÇ PUAN İÇİN ÇIKTIK AMA...'

Genç bir takım olduklarına dikkat çeken Ramazan ise, 'Çok genç bir ekibiz. Alt yapıdan gelen arkadaşlarla birlikte iyi bir takım olduk. Son maçlarda iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Üç puan için çıktık ama rakip de Galatasaray. Bir puan bizi mutlu etti.' dedi.

STANCU: 'BENİM İÇİN ÖZEL BİR MAÇTI'

Gecenin kahramanlarından Bogdan Stancu, 'Benim için özel bir maçtı. Galatasaray'a karşı oynadığım her maç böyle. Bence ligin en iyi takımı. Çok iyi bir kadroları var. İlk yarıda kontra ataktan golü yedik. İkinci yarıda toparladık. İstediğimiz gibi oynayıp golü bulduk. Her idmanda çok çalışıyorum ve performansımı yükseltmeye çalışıyorum. Takımıma her maçta yardım etmek istiyorum.' yorumunda bulundu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/232/spor-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın