Görüş Bildir
Haberler
"FIFA'nın İmajı Ciddi Bir Biçimde Zedelenmiştir"

"FIFA'nın İmajı Ciddi Bir Biçimde Zedelenmiştir"

Fatih
10.06.2014 - 22:17

"FIFA'nın İmajı Ciddi Bir Biçimde Zedelenmiştir"

Hollanda Futbol Federasyonu Başkanı Van Praag ve İngiltere Futbol Federasyonu başkanı Greg Dyke, son dönemde sıkça eleştirilen FIFA Başkanı Blatter'i istifaya çağırdı.

Sepp Blatter eleştiri yağmurundan kurtulamıyor.

Hollanda Futbol Federasyonu Başkanı Michael Van Praag, FIFA'nın rüşvet aldığı yönündeki iddialar üzerine çok çarpıcı bir açıklama yaptı. Volkskrant 'a yaptığı açıklamada Van Praag 'Eğer 16 yıldır bir görevi sürdürüyorsanız, çalıştığınız yere birşey katıp katamadığınızı sorgulamalısınız. Son yıllarda olanlardan sonra FIFA'nın imajı ciddi anlamda sarsıldı. Olaya nasıl baktığınız önemli değil, tüm bunların sorumlusu Sepp Blatter'dir. Kişisel olarak kendisiyle bir sorunum yok, hatta iyi biri olduğunu söyleyebilirim ancak FIFA Başkanı olduğu için kendisini eleştiriyorum. UEFA'nın kendisinin bir dönem daha FIFA Başkanı olması konusunda bir açıklama yapmasını bekliyorum. Seçim önümüzdeki yıl olsa da bu konuyla ilgili hazırlığımızı yapacağız.' dedi.

SEPP BLATTER İSTİFA ETMELİDİR

İngiltere Futbol Federasyonu Başkanı Greg Dyke, FIFA Başkanı Sepp Blatter'i 'İngiliz medyasını ırkçı olarak lanse etmeniz kabul edilemez. Son dönemde gösterdiğiniz reaksiyonlardan dolayı endişeliyiz. İngiltere'de FIFA'nın imajının yerle bir olduğunu, hatta bunun Avrupa'da belkide tüm dünyada böyle olduğunu düşünüyorum.' diyerek çok sert bir şekilde eleştirdi.

Son olarak FIFA yetkililerinin 2022 Dünya Kupası ev sahipliğinin Katar'a verilmesi için rüşvet aldığı yönünde iddialar ortaya atılmış, ve bu araştırılmaya başlanmıştı.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/455/d%C3%...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın