Görüş Bildir
Haberler
"Devre Arası Reus'un Ayağındaki Şişliği Gördük"

"Devre Arası Reus'un Ayağındaki Şişliği Gördük"

Fatih
07.06.2014 - 00:57

"Devre Arası Reus'un Ayağındaki Şişliği Gördük"

Almanya'nın Ermenistan karşısında farklı kazandığı mücadele sonrası Löw, Reus'un sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Almanya 'nın Ermenistan karşısında 6-1 kazandığı hazırlık maçı sonrası Joachim Löw , ilk yarının son dakikasında sakatlanarak oyunu terkeden Marco Reus hakkında açıklamalarda bulundu.

Reus'un hastanede olduğunu belirten deneyimli teknik adam, 'Reus'un MR'ı çekilecek. MR'ın sonuçlarını beklemek zorundayız. Böyle durumlarda kafamızda farklı düşünceler oluşuyor. İlk yarının bitmesiyle Reus'un ayağındaki şişliği gördük. Reus'un sakatlığının acı vermeyen bir bağ problemi olduğunu umuyorum.' diye konuştu.

Teknik direktör Löw'ün yanı sıra Mats Hummels ve Toni Kroos da Reus'un yaşadığı talihsiz sakatlık hakkında açıklamalarda bulundu.

Borussia Dortmund'da forma giyen Hummels Reus'un sakatlığı için, 'Belki de en kötüyü beklemek gerekir. Böylekikle olumsuz bir durumda sürpriz olabilir'. diye konuşurken, orta sahada forma giyen Kroos ise, 'İlk baktığımızda iyi görünmüyordu. Umarım kendini toparlar ve hazır olur. Çünkü ona ihtiyacımız var.' diye konuştu.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/5447/mill...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın