Görüş Bildir
Haberler
"Biz Yolsuzluk Yapmadık, İstifaya Zorlandık"

"Biz Yolsuzluk Yapmadık, İstifaya Zorlandık"

Onedio Medya
01.02.2014 - 20:18 Son Güncelleme: 01.02.2014 - 20:22
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Biz Yolsuzluk Yapmadık, İstifaya Zorlandık"

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarında hukukun askıya alınmasına karşı partisini uyaran İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay AKP tarafından disipiline sevk edilmişti. Partisi tarafından disipline sevk edien Ertuğrul Günay partisinden istifa etmişti.

Başbakan Erdoğan'ın bugün yaptığı açıklamalarda, 'Biri sana emir verecek, talimat verecek sen partinden istifa edeceksin.' diyerek aKP'den istifa eden vekilleri sert bir dille eleştirmişti.

Erdoğan'ın bu iddiasına Eğtuğrul Günay'dan cevap geldi. Günay, 'Istifa edenleri suçlamak çirkin! Biz yolsuzluk yapmadık; 'yolsuzluğu korumayın!' dediğimiz için Disipline verildik ve istifaya zorlandık.' dedi.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Ertuğrul Günay şu sözlere yer verdi:

'Istifa edenleri suçlamak çirkin! Biz yolsuzluk yapmadık; 'yolsuzluğu korumayın!' dediğimiz için Disipline verildik ve istifaya zorlandık.

Bugün snErdoğan'ı dinledim; Ülkeye hizmet etmiş bir siyasetçinin çevre kirlenmesi ve güç zehirlenmesiyle düşürüldüğü çaresizliğe üzüldüm.

Siyasette çok demagoji gördüm; ama kutulara/dolaplara saklanmış rüşvete kılıf bulmak için adli soruşturmaya 'darbe' diyeni ilk kez gördüm.

Istifa edenleri suçlamak çirkin! Biz yolsuzluk yapmadık; 'yolsuzluğu korumayın!' dediğimiz için Disipline verildik ve istifaya zorlandık.

SnErdoğan'ı incitmek istemem. Ama, Allah'tan ve vicdanımızdan başka kimseden talimat almadığımızı iyi bilir; sözlerini aynen iade ederim.

Bir de hatırlatma: SnErdoğan'ın dediği gibi, 'Komplolar,kumpaslar Hükümet yıkamaz' doğru, ama hep söylediğim gibi yolsuzluk herşeyi yıkar!'

Aktifhaber

Kaynak: http://www.aktifhaber.com/gunay-biz-y...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0