Görüş Bildir
Haberler
'Bitcoin Safiye' Mağduruymuş: Balıkesir'de Bir Kişi İntihar Etti

'Bitcoin Safiye' Mağduruymuş: Balıkesir'de Bir Kişi İntihar Etti

Balıkesir'de bir hastanede sağlık görevlisi olarak görev yapan 40 yaşındaki adam evinde intihar etti. Başından vurulmuş halde bulunan adamın 'Bitcoin Safiye' tarafından 200 bin TL dolandırıldığı iddia edildi.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nde sağlık görevlisi olan, evli ve 3 çocuk babası Alper K., iddiaya göre bir süre önce kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtan Safiye Gökçe Yüce'ye yatırım amaçlı bir miktar para verdi.

Tabancayla intihar etti

Tabancayla intihar etti

Yüce'nin 40 kişiyi 600 'bitcoin' karşılığı yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığının ortaya çıkmasının ardından iddiaya göre Alper K., bunalıma girdi. Safiye Gökçe Yüce'den 4 bitcoin karşılığı 200 bin TL alacağı olduğu öğrenilen Alper K., akşam saatlerinde, Gönen'e bağlı Tirnova Mahallesi'ndeki evinde, tabancayla intihar etti.

Otopsi için Adli Tıp'a kaldırıldı

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde Alper K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Alper K.'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla aranan 'Bitcoin Safiye' lakaplı kadın geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı

Parasını Çiftlink Bank'a kaptırdığı iddia edilen bir kişi, geçtiğimiz gün İstanbul Başakşehir'de intihar etmişti

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hakan Bayram

Acı bir durum Allah rahmet eylesin demekten başka şansımız yok. Sülün Osman şöyle dermiş "Dolandırmaya çalıştığım insanlar herhangi birileri ya da fukara değ... Devamını Gör

hakim sormuş galata kulesini neden satmak istedin diye. almak isteyeni çoktu demiş.

Dean Winchester

Bir tek siz akıllısınız memlekette zaten aynen.

Dertleryan

Kısa yoldan hızlıca zengin olmaya çalışıp da elinde avucunda ne varsa kaybedene üzülemiyorum. Allah sevdiklerine sabır versin ne diyelim.