Görüş Bildir
Haberler
40 Bin TL Kaptırmış: Poligondaki İntiharda 'Çiftlik Bank' İddiası

40 Bin TL Kaptırmış: Poligondaki İntiharda 'Çiftlik Bank' İddiası

İstanbul Başakşehir'de dün gittiği bir poligonda kalbine tek el ateş ederek hayatına son veren Recep Ataş adındaki gencin çektiği banka kredisini Çiftlik Bank'a kaptırdığı ve krediyi ödeyemediği için bunalıma girerek intihar ettiği iddia edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı bilgiye göre Başakşehir'deki bir poligonda gözetmen eşliğinde atış yapan 25 yaşındaki Recep Ataş, birkaç atışın ardından kalbine tek el ateş etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Recep Ataş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından gencin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

"Çiftlik Bank için kredi çekti, ödeyemedi, bunalıma girdi"

"Çiftlik Bank için kredi çekti, ödeyemedi, bunalıma girdi"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Baba Kazım Ataş, oğlunun Çiftlik Bank'a para yatırmak için bankadan kredi çektiğini ve çektiği krediyi ödeyemediği için bunalımda olduğunu söyledi. 

Acılı baba 'Çiftlik Bank'a da para yatırmıştı. 40 bin lira çekmiş oraya yatırmıştı. Orası da batınca çocuğumun borcu faiziyle 65 bin lira oldu. Biraz kendi parası vardı, 40 bin de başka yerden çekip Çiftlik Bank'a yatırmıştı. O batıp gidince çocuk bunalıma girdi' şeklinde konuştu.

"Bankanın avukatları sürekli arayarak sıkıştırdı"

"Bankanın avukatları sürekli arayarak sıkıştırdı"

Aileyi yakından tanıyan mahalle muhtarı İbrahim Menteşe ise 'Bankadan kredi çekip Çiftlik Bank'a yatırdığını ve bankanın avukatlarının da sürekli arayarak sıkıştırdığını biliyoruz. Faizler artınca ümitsizliğe kapılarak hayatına son verdiğini söylediler' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Yine gencecik bir hayat bu dünyadan solup gitti. Siyanür satışına yasak getirdiniz. Şimdi ne güzel son buldu intiharlar, değil mi? Size göre ekonomik kriz fa... Devamını Gör

can

Ama kriz olmasa o 40 bini çalışıp ödeyebileceği bir işi olacaktı.

notchosen one

Elbette krediyi alan da suçlu ama Nasrettin hocanın dediği gibi hırsızın hiç mi suçu yok? Bu çocuk bu krediyi ödeyemiyorsa, banka neye istinaden bu krediyi v... Devamını Gör

unclebukowski

Burdan Bankadan dosyayı 3 kuruşa devralıp 500 katını almaya çalışan avukatlık bürosuna sesleniyorum.. Aynısını sizin ananıza bacınıza yapsalar hoşunuza gider... Devamını Gör