Görüş Bildir
Haberler
"Atletico Baskı Hissetmiyor"

"Atletico Baskı Hissetmiyor"

Fatih
06.05.2014 - 22:12

"Atletico Baskı Hissetmiyor"

Diego Simeone, bu sezon hem La Liga'da hem de Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'in elde ettiği başarılar hakkında açıklamalarda bulundu.

Atletico Madrid'in Arjantinli teknik direktörü Diego Simeone Marca 'ya yaptığı açıklamalarda, takımının heyecanlı olduğunu fakat oyuncularının hissettiklerinin baskı değil sorumluluk olduğunu vurguladı.

Simeone '3 hafta boyunca yaşayacağımız bir heyecan var. İyi çalışmaya devam edip yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Oyuncularım adrenalin kaynaklı bir telaş hissetmiyor, ama baş dönmesinden fazlasını hissediyorlar' diyerek takımının psikolojik durumu hakkında bilgi verdi.

Arjantinli teknik adam 'Oyunculuk kariyerim içerisinde bu benim de yaşadığım duygulardı. Şu an takım halinde hissettiklerimiz de bizi mutlu ediyor. Bizim bu yaptığımız belkide sorumluluk olarak adlandırılabilir, çünkü bu günleri stres veya baskı olarak değil üstesinden gelmemiz gereken mücadeleler olarak görüyoruz. Şu an bulunduğumuz konumu bize sezon başında önerselerdi, hiç şüphesiz buna razı olurduk. Levante'ye kaybetmiş olabiliriz ama herşey hala bizim elimizde. Güçlü olmalıyız.' diyerek sözlerini noktaladı.

Diego Simeone'nin takımı Atletico Madrid La Liga'da şampiyonluğa adım adım yaklaşırken, Şampiyonlar Ligi finalinde ezeli rakip Real Madrid'le karşılaşacak.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/445/ispan...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın