Görüş Bildir
Haberler
"Atiba Bana Oyundan Çıkacaksın Dedi"

"Atiba Bana Oyundan Çıkacaksın Dedi"

Fatih
14.12.2014 - 22:04

Gaziantepspor'u tek golle geçen Beşiktaş'ta, galibiyet sayısının sahibi Oğuzhan Özyakup, gol pozisyonunu değerlendirdi.

Genç oyuncu, golden önce Atiba ile yaşadıkları diyaloğu anlatarak 'Malesef ilk yarı Gaziantep'in istediği oldu. Maçı soğuttular biz de buna uyduk. Cenk Tosun normalde karşı karşıya kaçırmaz ama bugünkü golü benim için kaçırdığını söyledi. Atiba bana oyundan çıkacaksın bir şeyler yap dedi. Bende golü attım öyle çıktım.' şeklinde konuştu.

Rakiplerinin oyununu değerlendiren Oğuzhan 'Gaziantepspor top oynamaya çalışmadı sadece uzun toplarla pozisyon bulmaya çalıştı.' ifadelerini kullandı.

'DEPLASMANDA KAZANMAK ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'

İç sahadaki galibiyetlerden çok dış saha galibiyetlerini ciddiye aldıklarını belirten Motta ise 'Deplasmanda kazanmak şampiyonluk yolunda çok önemli. Biz deplasman galibiyetlerine daha fazla önem veriyoruz.' dedi.

Form durumuyla ilgili de açıklama yapan başarılı defans oyuncusu 'Sakatlığım önemli değil. Sadece hafif bileğim döndü. Forma buldukça formum artıyor ve her geçen maç daha iyi oluyorum.' şeklinde konuştu.

'DAHA FAZLA FORMA ŞANSI BULACAĞIM'

Beşiktaş'ın genç oyuncusu Atınç Nukan da maçı değerlendirirken 'Zor maç olacağını biliyorduk. İlk yarıda istediğimizi yapamadık ancak ikinci yarıda çok iyi mücadele ettik. Çok fazla forma şansı bulamıyorum ancak bundan sonra daha fazla forma giyeceğimi düşünüyorum.' dedi.

Bilic'in kendisine büyük desteği olduğunu ifade eden Nukan 'Sürekli gelişiyorum ve hocam bana sürekli eksiklerimi söylüyor. Futbolun kanunu, oynadıkça gelişirsin. Kulübün altyapısından geldim. Maçtan sonra tribünler beni çağırınca çok duygulandım.

Goal.com

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/206/genel...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın